Funderingar och insikter – drömmål

CIMG9267 (2)Måste utveckla tråden jag började i min andra blogg känner jag …

När det nu allt mer uppdagas att vårt Universum och troligen alla Universa – förändras i snabb takt – magnetfält ändras på Jorden, andra planeter och Solen – Solen sägs vara ”elektrisk” och inte en ”kärnreaktor” – planeter blir ljusstarkare – får mer ringar  mm – då ser jag det som att –

Egentligen är det väl så – att vi bara kan se – ta in mera av verkligheten – som hela tiden finns där. När vi expanderar kan vi se mera ljus t ex – sånt som vi tidigare inte haft receptorer och medvetande för. När medvetandet expanderar kan vi se mera både med fysiska och inre ögon – insikt.

Och vi kopplar upp oss till förståelsen – hur det är sammansatt

Och samtidigt kan man se se det som att vi skapar det hela i varje ögonblick … – ja det blir stort och upplöst när man börjar tänka …

Den här vägledaren visar bra på en mera ”praktisk” inställning:

CIMG9491”If we embrace the concept that everything already exists in our field of potential, then it is easy to embrace that all variations of our present reality are already in existence, including realities consistent with our highest vision. To shift to one of these threads, all we need to do is shift our attention and focus to it. You may have heard the statement that whatever you focus on expands. This is true of reality threads. By perceiving a preferred reality thread and shifting our focus to it, we begin to anchor this alternate thread into our daily reality.”
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/timeline-shifts-and-new-time-planet-earth

Ja självklart så finns allt redan ”där ute” – alla våra drömmar – det är liksom bara att dra i rätt tråd, – så vi drar dom närmare till oss och kan se dom och då är dom i stället ”manifesterade” – ”verkliga” för oss. Men de har hela tiden ”varit manifesterade” så att säga – bortom vår sikt – insikt.

Det som är våra verkliga inre drömmar – de som inte tynar bort på vägen – för att de kanske var för ytliga eller annat som inte haft kontakt med hjärtat – utan förstärks – måste till slut bli vår synliga verklighet.

CIMG9479Små drömmar har korta trådar – och våra vibrationer ligger ganska  nära de små drömmarnas vibrationer.  Andra måste vi undan för undan komma i vibration för – matcha – höja vår insikt och känsla framförallt – att allt är möjligt. Och öva på att varje dag hitta den känslan som vi vill uppleva när vi  är i vår drömtillvaro. Våra vibrationer måste matcha – komma upp i samma nivå som om vi redan har uppnått vår dröm. Vi måste bli någorlunda lyckliga redan innan – för att komma i rätt matchande vibrationer.

Fokusera på de små eller stora saker som är fina och som fungerar i vår tillvaro – uppskatta dom och glädjas – då kan allt det som vi inte är nöjda med – ändock följa efter och bli bra – nästan rent automatiskt. Vi måste hålla kanalen till det goda öppen – och vidgas! Ju mer vi uppskattar det vi har och har uppnått – desto mera godkänner vi och  älskar oss själva – och desto mera kan vi ta emot.

Vi måste känna i hjärtat att vi är värda att ha det precis så som vi vill ha det i livet – och det enda som ännu stoppar oss är våra egna begränsningar – inte omvärlden! Och pengar följer ju vars och ens tankar och är ett outsinligt flöde.

Och när drömmarna manifesteras – upplevs de som ganska naturliga – självklara – eftersom våra vibrationer höjts och det är vår nya vardag.

Känslan är det viktigaste – inte tankeprocesser!

Känslan innehåller Hjärtats Kraft och är mångdubbelt starkare än någon tankekraft! Hjärtat är den kraftstation som har störst tillgång till Källans hela Kraft. Det är den mittpunkt som har mest omtanke om oss Själva. Vi kan också kalla den Längtans Kraft.

”Längtan är bästa stjärna!” som mitt Högre Jag sa redan för 25 år sedan. Längtan är ledstjärnan – den som drar oss mot rätt håll. Vi måste bara lösa upp våra egna inre hinder – one by one. Och den nya resan har bara börjat.

CIMG9475

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s