Den mänskliga upptäcktsresan

CIMG9261Tänk vilken  gigantisk resa mänskligheten gjort på den här Planeten. Tänk allt som vi lärt oss att använda Moder Jords alla rikedomar till. Tänk alla uppfinningar ….

Men tänk då vilken gigantiskt kärleksfull Plan som ligger bakom allt detta. Att Skaparen tillfört precis allt i lagom takt för att vi skall kunna komma på och ha användning för alla delar. Hur växter kan göras till trådar som kan vävas samman till tyger osv …Hur vi fått tillgång till lösningar av typ mekanik för att bl a väva samman trådarna. Hur en enorm massa hjul, teknik, apparater – malmer o annat som vi ”kommit på” att smälta ner för att omforma till bruksföremål. Leran tillsammans med vatten till kärl.

Att vi fått sädeskorn som utvecklas till föda – bär och frukter …

CIMG9333 (2)Hur vi ”lärt oss” skicka en massa signaler kors och tvärs för information, kontakt och sammankoppling – att ta vara på Jordens vatten och leda det i oändliga ledningar och inuti våra hus, så vi bara behöver vrida på en kran – att komma på att leda in avloppsledningar in i våra hus och toaletter – bara att spola bort vårt avfall. Att använda träden till att bygga hus och möbler och deras massa till papper osv. Att  få fram el-energi ur allehanda Jordiska element och rörelser osv osv. Just energin har vi fortfarande ofantligt mycket nytt att ”tanka ner” information om, så att den blir fri och fri från avfall och föroreningar. Allt är ju energi, så den finns överallt!

All denna utveckling har Skaparen haft lagrat i det kollektiva medvetandet och gjort så att vissa av oss har kunnat tanka ner informationen. Alla har haft sin speciella uppgift i Planen. Stor eller liten uppgift – allt ingår och är viktigt.

intelligensen bakomDen här bilden flödade just förbi på Facebook och visar väl klart storheten i det hela.

Allt har varit utlagt på vår tidslinje för att ”upptäckas” precis i rätt tid. Så kärleksfullt ordnat in i minsta detalj.

Själv fattar jag just ingenting av allt det tekniska – hur man kan sätta ihop alla maskiner i fabrikerna och hur signaler genom luften kan ge ljud och bilder osv – men jag vet en massa annat. Vi har helt enkelt olika uppkopplingar till det universiella. Mitt arbete – i det här livet – har varit och är genom det mänskliga medvetandet – hur våra tankar, känslor och instinkter jobbar och att transformera det till högre frekvenser. Att åter komma ihåg hur det är sammansatt. Men för övrigt är jag själv en mycket sammansatt Själ/grupp – bestående av så många olika inkarnerade själar, så jag har ingen aning om jag kommer att kunna ta in andra gåvor eller kunskaper…. men hjärtats kunskap och insikt är den viktigaste.

CIMG9340När man ser tillbaka på denna långa resa så känns det oerhört stort och kärleksfullt. Jag kan t o m nästan förstå hur vi kunde ta på oss uppdraget att inkarnera och undan för undan glömma vårt ursprung. För ovan allt detta Jordiska illusionsspel, så finns det ingen smärta – och allt verkar bara som ett äventyr. Jag har själv snart kommit helt igenom denna ”smärtkropp” bestående av negativa tankar med tillhörande känslor – så minnena av gamla smärtor är liksom (nästan) borta.

Sen har vi ju hela den andliga resan – som vi inte blivit medvetna om förrän nu när vi vaknar upp.

Men nu skall vi skapa en helt Ny Jord undan för undan – från en ny plattform och med helt nya verktyg – utan att skövla mera av Moder Jord. För nu skall vi jobba med energierna – de fria, aldrig sinande och inte med ständiga motstånd. Inte spränga, inte med krut och explosioner, inte med att töma ut och göra slut på, ödelägga – inte med icke lyssnande muskelkraft osv – vi skall skapa utifrån hjärtats önskningar. Kanske utopi för många ännu, men var och en får skapa sitt eget Paradis och olika grupper går samman i gemensamma visioner – och dessa Paradis kommer så småningom att flyta ihop till Ett gemensamt.

vackert 2

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den mänskliga upptäcktsresan

  1. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog och kommenterade:

    Dags att både vörda och förundras och sen släppa taget om! Allt ingår i den Gudomliga Planen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s