Den Gamla Världen – ett vackert vördnadsfullt absurt Skådespel

CIMG9261Insikten att jag tagit mig igenom illusionens värld och aldrig mer behöver återkomma – är en otroligt befriande känsla av Kärlek till Allt. En vördnad för Storheten i Planen och en vördnad för mänsklighetens resa. Jag känner en stor ömhet för allt som vi utsatt oss själva för genom alla inkarnationer och för många av oss har varje inkarnation haft med sig hoppet – att nudå – nu skall väl ändå ”frälsningen” komma. Och alla besvikelser som det då fört med sig. Men nu är jag och många många andra igenom och blir bara åskådare till de som fortfarande är med i skådespelet. De som ännu tror att teatern är verklig och inte inser att de kan kliva av scenen eller filmduken och inte längre spela med i skådespelet.

CIMG9329Och på vägen kan det också droppa in människor som spelar med i Spelet och som tycker att det är grymt att inte längre lida med dom. De känner sig övergivna i sitt Trygga Helvete – men vill inte på något sätt ta emot några livlinor för att ta sig ut – så dom får man helt släppa taget om. De vill bara dra ner andra till sin olyckliga nivå och ingen blir hjälpt.

Efter att ha sett TV- dokumentärerna om Hitlers tid – så är det verkligen helt otroligt att se hur lätt människor kunnat gå med i masspsykoser. De/vi betedde sig helt robotliknande. Dessa enorma marcherande massor – känns verkligen overkligt idag. Rädslan och tron på övermakten fick många att styras blint. Medan andra berusades av makten och att få vara i dess närhet.

Och – alla offer – som i total självförnekelse (program) bara gick mot döden.

Men allt har ju varit programmerade program som utlösts – men så totalt absurt. Ändock spelar många fortfarande med i detta absurda – bl a på grund av de blivit så förslavade så de helt upphört att tänka själva. Eller de i den islamska världen som programmerats till total absurditet gentemot Livet och dess mening.

Jag kan nu bara helt förundras över allt detta Skådespel som jag och mänskligheten varit med i – det är djupt rörande – när man ser från ovan. – Tänk att aldrig mer …!  Aldrig mer gå in i någon bluffverklighet! Den Sanna Verkligheten har bara Kärlek att förmedla – att rida på Hjärtats och Kärlekens våg … framåt i trygghet och visshet och frid – mot det okända…. och utan några egentliga planer eller vetskap om nästa steg …. 

CIMG9331

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s