Vi är i allt detta – tillsammans

CIMG9260Allt vad vi upplever – gör vi som EN enda gemensam mänskogrupp – kallad mänskligheten. Alla går vi igenom våra rädslor och besvikelser som det gamla Spelet har framkallat. Ingen är eller har misslyckats! Allt är erfarenheter som vi valt att gå igenom! Vi måste bara ta oss igenom – känna oss igenom – de besvikelser och stopp som skapats på vägen – för att komma ut ur tunneln – i Ljuset och Friheten – eller rättare sagt in i vårt Hjärta.  

Komma tillbaka till vårt Sanna Jag – bortom allt vad samhälle, skola och föräldrar programmerat in i oss. Komma ihåg att vi är Fria Själar – som skapar allt i vår Värld genom våra egna tankar och känslor. Vi är absolut inga offer!!! – men vi måste ha medlidande med oss själva för allt som vi utsatt oss för och gjort mot oss själva. Vi kan inte längre tvinga fram något – vi kan inte längre gå emot vårt Hjärtas vilja.

CIMG9308För den sanna Kraften och Lyckan kan bara komma inifrån vårt djupaste mest sårbara inre – bara den Kraften – bl a i form av TILLIT till:

DEN GODA AVSIKTEN BAKOM ALLT  – att allt både utmynnar ifrån den Absoluta Kärleken och vill få oss att åter igen minnas denna Absoluta Kärlek och veta att allt som nu dras fram är för att finna den igen – här på Jorden – i vår kropp – i vårt Hjärta.

De som ännu inte synligt verkar bry sig i sina medmänniskor, utan springer runt i slav- och pengaspelet – låt dom hållas – var och en vaknar på sitt eget sätt. Och de som går före visar vägen – och de som kommer lite senare visar i sin tur vägen osv…

Och för alla som lyssnar på sig själva och vill medveten förändring – känn att massor av  bekanta, vänner och släktingar går igenom sina rädslor och motstånd. Inse detta – inte för att gå in i en tyngd av offergemenskap – utan som en insikt om att alla är på samma resa  Tillbaka till Kärleken  Friheten och Hjärtat. Du/vi är inte ensamma. Det är absolut inget fel  när motstånd, brist eller rädsla  dyker upp. Och varje individ löser upp sitt motstånd på det absolut bästa sättet för just honom/henne. 

CIMG9313Det är då vi får lära oss TILLIT – Tillit är den ultimata lösningsvägen. Dessutom har vi massor med hjälp ”från ovan”.  Vårt Högre Jag (den del av oss – på högre frekvenser – som inte syns i fysisk manifestation – men som är i full kontakt med Källan och VET.) –  leder oss alltid till det bästa. Och ALLT  har enbart ett gott syfte!!! Vi är alla en del av något mycket stort och större än alla de Jordiska lagarna, auktoriteterna eller fysiska motstånd av typen sjukdom och krämpor.. Allt detta jordiska är illusionen.

ALLA har ett Högre Jag som styr och leder – oavsett om de vet om det eller inte  – även den som verkar helt vilsen – och som leder genom olika erfarenheter mot uppvaknande. Och alla våra Barn förstås – har sitt Högre Jag (Barnen är vuxna själar som börjar om – för fortsatt utveckling) … Men barn behöver hjälpande och stödjande händer de första åren.

Inse också att mycken trötthet och mycken sömn ingår i omvandlingen och helandet!

Och det är enbart Kärleken som vill fram!!!

CIMG9305

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s