Ingen styr över dig – allt är en illusion

CIMG9267Den sanna verkligheten är att absolut ingen annan styr ditt liv – förutom du själv!!!

När vi verkligen också börjar känna denna Sanning – faller många ok från våra axlar och vi känner vår egentliga frihet och storhet som själar och skapande människor.  Och det kan kännas rädsloframkallande stort att – jag själv måste helt ta ansvaret för min livsväg och min egen lycka.   Ingen annan kan fixa det åt mig och inte ”samhället”. Men samtidigt finns det inga måsten – förutom att göra oss själva lyckliga. Vi behöver inte ha några storstilade planer (fastän de som har det följer förstås dom) – men för andra gäller det bara att lyssna in i Nuet – dag för dag – och se vad som följer.

CIMG9296Vi blir samtidigt tvungna att se och möta oss själva på riktigt. Allt det som vi tryckt ner genom att ”ha åsikter” om allt möjligt. Allt det som vi försökt att trycka ner genom att fokusera på omvärlden och andra människors göranden – och beskylla dom för allt möjligt. Visst är det från en nivå sant att det och det sker och de beter sig så illa eller annat ”fel” – men lösningen kan inte komma genom att beskylla omvärlden!

Vi måste då möta alla våra besvikelser vi upplevt, vår besvikelse på själva livet, på andra människor, olika ”icke framgångar” – vår sorg över olika förhållanden osv. Vi måste våga vara och vandra omkring i vår egen gyttja – för ett tag. Denna gyttjeväg är vägen ut i Friheten! Det är alltså inget fel att känna sig låg, liten och missmodig för ett tag.

Vi kan inte begära av oss själva att ”vi borde må bra” – alltmedan hela vårt gamla Jag håller på att dö bort. Så det är helt naturligt att känna att vi ”dör” på många sätt och saknar motivation för att göra något eller för att ”ta tag i något”. Vi måste vänta in oss själva. Så att hela vårt inre Jag är med oss. De flesta av oss har ännu missmodiga inre aspekter som inte orkar och inte vågar och inte riktigt tror – att de är älskade precis som dom är.

Mänskligheten har varit på en låång resa i illusionens värld – och genomgått besvikelser på besvikelser genom otaliga liv. Gamla själar har samlat på sig mest besvikelser förstås. Och gamla inre aspekter kan ha svårt för att lämna det Trygga Helvetet. Gamla programmeringar om att  ”gör du så – så blir du stoppad eller dödad ” osv.

CIMG9235Men det Sanna Livet innebär att ingen av alla dessa gamla program är sanna. Vi får och skall nu leva i full Frihet genom att lyssna på VÅR EGEN VILJA – vårt hjärtas vilja och följa den – följa det som ger oss glädje i Livet. Känna att vi är värda att ta emot både Kärlek och pengar och allt vi behöver. För så är det. Det enda som hindrar detta är våra egna motstånd – inte omvärlden.

Och vi lever i ett oändligt rikt Universum – där ingen brist i verkligheten finns och ingen får mindre för att jag/du får mera. Allt är självstyrt och självskapat – av varenda individ på Planeten. (Även de till synes verkligt fattiga).

Ingen mening med att ”skänka till behövande” (det bara uppehåller illusionen av brist och offerroller) Ingen som helst mening med att ”sympatisvälta” eller ”leva spartanskt för att visa att man inte bryr sig i det materiella”. Det som egentligen visar att man visst bryr sig och att man tänker att man är finare eller bättre människa för att man lever spartanskt – och samtidigt har ett illa dolt mindervärde.

Vi är ALLTID omhändertagna – både materiellt och andligt – av vårt Högre Jag och INGEN vill oss något ont (bara inre program som vill renas och helas)

Vi måste nu inse att vi lever i ett helt nytt paradigm – med helt nya spelkort och livslagar – precis tvärtemot de begränsande som vi levt efter, under årtusenden. Att det hela är på riktigt! Ingen utopisk saga – utan reell verklighet! 

CIMG9565

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ingen styr över dig – allt är en illusion

  1. Ping: Varför det mesta synes gå ”åt fel häll” | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s