Den 4:e och 5:e dimensionen – dagens verklighet

CIMG7361Jag känner nu klart hur allt är fullkomligt perfekt – just nu. (Efter gårdagens nedladdning av energier och med upplevelsen av att mänsklighetens alla besvikelser drog igenom mig – och ut igen, under natten)

Och efter att bl a ha tittat på årets julkalender och t ex serien gengångare på tv-webben och undrat varför all denna kylighet, och inblandning av en massa andra världar mm skulle visas på tv  – för barn. En oftast  grotesk och ful verklighet – så inser jag nu att: – allt detta är den 4 dimensionens skapelser och som finns i vårt undermedvetna och som nu görs synligt på tv. För att vi skall rena oss och förlikas med alla dessa bizarra företeelser. För just sådant består vårt undermedvetna program av – det som vi kan uppleva i våra ”drömmar” – som är den 4:e dimensionen i vårt och det kollektiva medvetandet.

CIMG9232Och allt det murriga, dammiga, unkna , röriga, överbelamrade och en kall underjord – som inte avger någon slags hjärtevärme – så ser det också ut i vår kollektiva 4:e dimension. Förutom de armar som sträcks ner ifrån de högre dimensionerna – för att hjälpa oss upp.

Och barn och vuxna får genom t ex julkalendern hjälp med att inte vara rädda för sina ”drömmar” – sitt undermedvetna. Barn kan nu känna att de inte är ensamma med sina ev ”mardrömmar”. Någon har bekräftat deras mörker på tv. Det blir neutraliserat.

Och hur gengångarsystrar plötsligt intar samma skepnad och vad har hänt och vad har inte hänt (hittills bara 1 avsnitt) – och allt blir ”overkligt”. Vi måste helt enkelt ge upp den gamla verkligheten – ta oss igenom den absurda 4:e dimensionen – och komma ut i den icke värderande – icke dömande 5:e dimensionen.

Den 4:e dimensionen är bron över till ett lyckligare och friare liv – till den 5:e dimensionen och högre ….

CIMG9238Alla slags tidsepoker blandas samman och massor med ofullkomlighet – spöken – myter – robotar – nutid (vuxenvärld och barnvärld i blandning – med mobbning och svartsjuka mm) – magiska krafter – barnsliga ofullkomliga vuxna – barn som är smarta osv.

Allt detta absurda ofullkomliga finns i vårt undermedvetna – ett programmerat program – som nu skall uppdateras eller totalt bytas ut.

Allt för att mänskligheten skall ta sig upp till den 5:e dimensionen – där ingen tudelning separation dömande av något/någon -gäller. Så allt håller på att perfekt renas och omvandlas.

Alla parallella världar och alla parallella liv är nu helt sammanblandade – som en skakad snöglob – och allt har nått nollpunkten – och vänt.

Allt är perfekt och den mänskliga och Moder Jords uppstigningsprocess är i full gång.

Människors samlade längtan efter det goda och kärleksfulla – och massor med ljusarbetare som gjort sitt medvetna inre och yttre arbete har skapat vändpunkten – the Shift. Och de som inte känner detta ännu, kommer snart att göra det..

Och ALLT ÄR ETT 

CIMG9240

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s