I spänd väntan – surrender

CIMG7318I spänd väntan eller rättare sagt – i en stillhet som vibrerar av Liv och i full speed – då vibrationerna är ofantligt uppsnabbade och på allt högre frekvens. Maktfaktorerna är i full dager och samtidigt de som är utsatta, är på olika nivåer av uppvaknande. En del visar sin ilska och avsky – medan allt fler ger upp krigandet och motståndet. Då själva motståndet bevarar makten.

Och min Ande meddelar att under ytan så inser även många som försvarat makten och krigandet, nu i grunden att – sådant inte längre kan löna sig. Och mångas uppror upphör – när de insett det meningslösa i det.

Det sker alltså ännu under ytan – alltmedan munvädret hålls uppe – ännu rädda för att förlora masken – skyddet för det sårade hjärtat. Men det är bara surrender som gäller – vilket är den verkliga segern – då makten inte längre har något vapen att hota med. Segern kommer genom överlämnande till den högre makten – Anden inom var och en – som utmynnar från Källan – alltings ursprung. Och som enbart vill individens allra högsta bästa.

CIMG9199Det är tid att sluta med krigandet – inom sig själv och med yttervärlden.

För kriget utmynnar från människans inre inte tvärtom!!! Att ge upp masken – skyddet – är rädsloframkallande – men det finns ingen annan väg!!! Att bli mjuk i hjärtat är INTE farligt! Det är bara själva rädslan för att tappa skyddet som gör ont – inte när man väl släppt rustningen!

MÄRK – man blir INTE mindre värld för att man släpper försvaret – rustningen! Men ett gammalt inre slavprogram har sagt att – bara de som har ”muskler” och kan ta för sig – är värda något. Eller de som kan kriga med ord och få ”övertaget”. Bara de som synes ha övertaget är värdefulla – värda ”respekt” – vilket i detta fall inte handlar om respekt utan om ett undfallande för fysiska och mentala ”muskler”.

 Det programmet har fått de flesta av oss att försöka skrika och kriga och försvara oss på olika sätt, för att få ”övertaget” på något vis. Allt i illusionen av att omvärlden styr oss – fastän det egentligen är i vårt eget inre som kriget pågår och utmynnar från. Ingen slags ”respeekt” för makt alstrar någon slags kärlek – inte hos någon – varken hos makten eller den kuvade. Och vi är nu här för att väcka upp och uppleva Kärleken – inte ”vem som skall bestämma”.

******* Se också min blogg Gunilla Solaras Foto o Tankar – länk till höger

CIMG9163

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s