Vi expanderar – och blir ETT

CIMG7318 (2)Vårt medvetande expanderar nu bl a genom att vi blir allt mer förenade med andra människor, naturen, djuren, kosmos och ALLTET. Det blir snart omöjligt att stänga av omgivningen och utelämna den. Men inte på ett gammaldags beroende sätt, utan bara medvetna och öppna – utan att känslomässigt haka fast i något/någon.

Då vi alla ingår i Energiklotet Jorden – som i sin tur ingår i Energimassan vårt Universum – som i sin tur …osv.

Vi blir multidimensionella.

Ju mer vi vaknar upp i medvetandet och kommer ihåg vilka vi egentligen är – desto mera expanderar vårt medvetande. Och ju mer vi expanderar och öppnar upp oss för den större Skapelsen – desto mera kärlek kan vi ta emot och uppleva. Alltmedan begränsande tankar och fastlåsta dogmer och inlärda program av t ex religiös, ateistisk eller ensidig förnuftstro – desto    mer begränsande Liv och desto mindre kärlek kan vi uppleva.

CIMG9172Den kristna religionen är bara delvis en spegling av kärleken. Den innehåller också till hälften det förtryckande dömandet – och är inte vägen till den större Kärleken. All slags fanatism och uppdelning i gott eller ont – rätt eller fel – leder bort från kärleken.

Det är så det gamla paradigmet har verkat – genom en delning av ALLT för att skapa splittring och motsatser – både som ett experiment och som en väg för att föra ner det andliga medvetandet även i materian – Moder Jord. Så att Fader/Moder Gud förenas. Allt Feminint och Maskulint förenas och blir ETT – fast med sina unika energier/gåvor/verktyg i full aktivitet för att skapa en Ny Värld – grundat på ett nytt medvetande. Höger och vänster hjärnhalva i totalt samarbete – och som förenas genom hjärtat – INTE genom huvudet.

Och hjärtat blir det nya styrcentrat!

Kanske inte lätt att förstå för de som inte medvetet har vaknat, men för de som kan ta in det … .  Den som inte är öppen och ödmjuk inför den större Skapelsen eller dess Gudomlighet – kan aldrig ta emot den rena kärleken och aldrig bli riktigt lycklig. Det är bara så det är skapat – rena naturlagar.

CIMG9208Man måste finna sin inre oskuld – för att kunna öppna upp sitt hjärta – varur kärleken strömmar. Oskulden inträffar när vi slutar döma oss själva och därmed också andra. Och kristendomen – som den kommit att utformas – innebär ett stort dömande. Om du inte gör så eller om du gör så – så är du inte ”god”. Hela detta koncept tillhör den gamla Världen och måste lämnas bakom. – Det är inte detsamma som att ge upp Gud!!! – utan bara att sluta med dömandet och värderandet av sig själv och andra.

Vi transformerar/omvandlar nu också i rask takt alla gamla släktled och gamla släktmönster/program. Det kommer att bli omöjligt att upprepa gamla genetiska och inlärda program – allt sådant som inte stödjer ett fritt och kärleksfullt Liv. Ev rester och efterdyningar av sådant kommer att bli kortlivade.

Och det handlar absolut inte om att döma eller värdera hur mycket uppvaknad man är – utan bara en förklaring hur allt går till och är skapat. För att visa Vägen.

Hela Den Nya Världens födelse är verklig – och ju mer uppvaknad man är, desto mera upplever man den förstås, men alla är med på tåget – även de som  inte är riktigt medvetna om det och kanske ännu kämpar emot – för att bevara det gamla paradigmet – det trygga helvetet.

Men endast hjärtat kan fatta de rätta och kärleksfulla besluten – inte huvudet ensamt. (Huvudet ensamt går i gamla uttjänta hjulspår – det inlärda slavprogrammet.) När man tänker, lever och agerar ifrån hjärtat – tillsammans med förnuftet, så är både höger och vänster hjärnhalva med  – både vår inre kvinna och man är med. (Obs – det är inte detsamma som den sista tiden ‘pådyvlats’ utifrån – att vi måste öppna våra hjärtan och ge! – detta är det rakt motsatta – det gamla tvånget ”du måste vara god”. Det hela måste utgå från den sanna inre känslan – inte från det inlärda tvånget! Och med det sanna inre öppna hjärtat – ser man först till att ge sig själv allt det man behöver och verkligen vill ha.) Varje människa på Jorden har först och främst ansvar för sig själv!

CIMG9204Jag vill lägga till  den här videon – som inte är det sken som den först visar. Det här är en Ängel under cover – Kärlek.

http://http://youtu.be/sNHi7Wa7vpc

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s