Rakt in i det okända …

CIMG7339Jag hade en vision i natt – av mig själv – Lucia – med alla ljus i håret och vit särk – med lagerkransen (segerkransen) neddragen över ögonen och med armarna utsträckta rakt fram – trevande…  oförmögen att se framåt.

Och detta är precis så som det just nu är för den uppvaknade mänskligheten. Ingen vet hur den Nya Världen kommer att se ut – enl ”ovan” så ingår det ännu inte i vår förställningsvärld hur den kommer att se ut. Den är så mycket luciamer fantastisk än vad vi ännu kan tänka oss. Och var och en skapar ju sin egen värld, så den kommer att se olika ut för varje individ.

Och det är nu vi prövas i full tillit till vår Ande. Det är Nu vi skall utgå från och leva i Nuet helt och fullt. Rakt in i det okända – utan några livlinor av gamla beprövade tankar och idéer. Inte upprepa gamla lyckobilder eller livsconcept. Då det inte går att skapa mera nedåtgåennde (i frekvens) – inget som berövar oss själva eller andra något – inget beoende/utnyttjande av andras energier osv. Alla sådana ev försök kommer snabbt att misslyckas. Då Moder Jords energier också höjs i frekvens, så kommer det inte att gå att använda Hennes materia till något destruktivt längre.

Bara det som skapas utifrån våra hjärtan – det som ger livsglädje – kan nå äkta  framgång. Bara det som flödar med Livsströmmen (inte mot den i form av maktbegär, ego, överansträngning och tvång) – har framgång – bara sådant har Universums energier MED sig.

********** Se också min blogg Gunilla Solaras Foto o Tankar – länk till höger

CIMG9103

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s