När det gamla livet mister sin mening

CIMG7318 (2)När vi processat oss igenom en nästan oändlig massa åsikter och känslor mister de undan för undan sin laddning och därmed upplöses dom. Det är inte menat att vi i det oändliga skall simma runt i ett känslohav och kastas än hit och än dit. När de upplöses och mister sin utagerande laddning – innebär det också att vi i processen uppfattar det som att livet mister sin mening på många vis. Vi har förknippat liv med att just fara upp och ner i känslornas och instinkternas rike. Och då upplever vi det först som tomt – innan vi rekallibrerat och innan vi helt lämnat allt detta gamla bakom oss. Brist på känslosvall gör att vi tror att livet mist sin mening.

Därför försöker ännu vissa att ”hitta liv” genom att provocera mm. Att föra krig blir en desperat jakt på att känna ”liv” – i brist på kärlek. Men denna ”livsbrist” kan bara accellerera då de flyr allt fortare ifrån kontakten med sitt eget känsloliv och inre program. Vi måste släppa taget om allt det gamla – CIMG9114alla våra besvikelser och sorger.  Allt fasthållande vid det gamla kan bara ge mera tomhet – då vi dras neråt i lägre frekvenser av medvetandet och som drar bort oss från vår kontakt med det rena hjärtat och från vårt Högre kärleksfulla Jag. Det ”gamla hjärtat” innehöll stora doser av sorg – för att vi då var på väg bort ifrån oss själva och sökte kärlek och bekräftelse hos andra och omvärlden.

Alla människor  har ett Högre Jag som kallar på oss – att nu återvända till Hjärtat och komma ihåg vilka vi egentligen är – andliga ljusvarelser som genom en jordisk kroppsform valt att uppleva liv på Planeten.

Vi kan inte ta emot större mängder av den nya kärlkesfulla och uppåtsträvande energin förrän vårt huvudfokus blir Nuet och allt det nya som väntar på oss. Så länge vårt fokus ligger på vad vi saknar  och har lämnat bakom oss, kan bara små mängder av det goda komma till oss. Men ingen som stannar kvar på Jorden kan bli fast i det gamla – alla är på väg in i Den Nya Världen – vare sig medvetet eller inte. Men ju mer vi kan ”bli ”herre/dam i vårt eget hus” – ju mera medvetet vi går in för att fokusera på det goda vi redan har och allt det goda som bara väntar på oss – desto fortare kommer det förstås till oss.

Vi lever i en Gudomligt kärleksfull och överflödande Värld – Kärleken och Nåden finns hela tiden i luften vi andas – runt om och inuti oss – det handlar bara om att tillåta oss att ta emot – tillåta oss själva att känna oss älskade och värdefulla. Inse att den långa slavresan är över!

*********** Besök gärna min blogg Gunilla Solaras Foto och Tankar – länk till höger

CIMG9118

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s