Den lätta vägen genom motstånden

CIMG7339 (2)Vi är ännu programmerade med inre motstånd – röster som vill få oss att stanna upp och lyssna.  Ju mer vi vill expandera – ju mera liv vi vill uppleva – och ta oss ur våra begränsningar – så får vi nu möta våra inprogrammerade motstånd. Det är reningens tid och det gamla paradigmets skälvande manifestationer kommer till ytan. Receptet då är – att först förstå att det har ett gudomligt syfte och vill bara göra oss uppmärksamma på något inom oss, Någon insikt – känsla – befrielse, som vi absolut inte skulle vilja vara utan, – när vi väl är igenom det.

Så då gäller det att göra det som behövs – ta tag i saker – och samtidigt öva på att känna tillit – och tänka att det här har jag själv skapat för att hämta upp något ur mig själv (ingen utomstående kraft försöker stoppa mig) och jag klarar av det här. Allt är precis så som det skall vara – just nu – kan inte vara på annat vis. Och vi får tillfälle till att öva på att känna frid – tillit och glädje medan vi väntar på upplösningen. Släppa taget om att tänka på saker som ”problem” – då de egentligen är förtäckta gåvor. Jag kommer att känna mera kärlek till mig själv och Världen – större acceptans  – och Frihet och FRID.

CIMG9102Motstånden vill också få oss att sansa oss och inte skena iväg – allt måste vara i balans. Om vi har för bråttom att expandera – har t ex inte pengaströmmen nått upp i samma ”fart”. – och ofta kör vi då också över kroppens signaler – för att vi inte har lyssnat på alla inre röster – vårt Inre Barn t ex.

Absolut ingenting vill oss något ont – precis alla problem är gåvor som befriar oss. Tar oss ut ur intellektets kontroll och det gamla slavprogrammet – och leder oss i stället in i hjärtat – närmare oss själva – allt blir innerligare och äkta. Ju mer vårt gamla Jag dör – desto mera kärlek kan vi uppleva. Äkta Framgång kan endast mätas i hur mycket glädje vi känner i hjärtat – i Nuet. Allt annat är illusorisk tillfällig ”framgång”.

Ju mer vi flyter med Livsströmmen – dvs – simmar igenom alla ev. motstånd i full tillit till att Universum vill alltid vårt högsta bästa! – desto framgångsrikare blir vi – rika på välmående av alla slag. Ingen överansträngning kan skapa äkta framgång.

CIMG9113Ut ur mörkret kommer den äkta Livsglädjen – den utan någon rädsla – för att man redan varit i sina rädda skrymslen och lyst upp och då finns det inget mer att vara rädd för. Så länge det finns oupplyst mörker och rädsla inom oss – har vi ännu många gåvor – kärlek att hämta upp inifrån. Bakom och  under mörkret finns Kärlek och Ljus – som hindras att komma fram, bara för att man är rädd för mörkret som är i vägen. Så att möta sitt eget mörker kan bara leda till mera Kärlek.

Det finns ingen verklig ondska – bara negativa tankar/programmeringar hos oss själva, som skapar motstånden och rädslorna i Livet och dom negativa programmen har vi inte längre någon användning för. De tillhör det gamla paradigmet och måste dö bort.. 

Tillit till att Kärleken ligger bakom och i hela Skapelsen är Nyckeln .Vi vänder nu på hela Systemet! Dags att minnas vårt kärleksfulla ursprung och lita på Kärleken i stället för på Fruktan, som styrt den gamla Världen. Det finns inga himmelska straff! Allt Är Kärlek.

Delar med mig av min video som bl a visar hur Ljuset och Skönheten finns överallt där Mörkret finns. När man öppnar Ögon och Hjärta.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s