Fruktansvärda ord – som försvinner …

Min Ande poppade in vissa ord i mitt medvetande som hjälpte mig att inse – att ord som – fruktansvärt – livsfarligt, – skrämmande – oro och liknande ord inte längre behövs i min Värld. då de tillhör det gamla paradigmet, där människor ännu ser sig som offer.

När man passerat offerrollen och vet att var och en skapar allt i sitt liv och att ingen på något sätt är offer – då blir det helt meningslöst med sådana uttryck. Alla ord som har sin grund i skräck, rädsla och maktlöshet har ingen plats i Den Nya Världen – vi har inget som helst behov av dom. Och förstås kommer en massa andra ord och begrepp också att förlora sin mening.

Sjukdomar och olyckor t ex blir bara till ett konstaterande att ”jaha han/hon har valt den prövningen för att vakna”. Och alla sjukdomar beror ju på att individen ännu inte tänker kärleksfullt om sig själv och då säger kroppen ifrån – som sista instans. Så för alla som förstår detta blir sjukdomar och prövningar till en gåva – så att individen kan komma närmare sitt sanna inre Jag. Men den som ser sig som offer kan aldrig på riktigt bli frisk!

Det tillför ingenting till världens skeenden att gå omkring och känna medlidande. Det är bara en flykt från att lyssna fullt ut på sitt eget inre lidande. (Sen finns det förstås ännu de som är så långt ifrån och aldrig har kännt någon slags medlidande, utan har fastnat i hat – dessa måste – om de skall överleva – gå vägen förbi medlidande med andra varelser, för att till slut nå in till sitt eget verkliga lidande – inte det ytliga som bara visar aggression – det finns många som ”gråter” av ilska och det är ingen äkta gråt).

Den nya Världen innebär – att lämna allt slags lidande bakom sig – att inte längre göda offer- och lidanderollen. Många gammelvärldsmänniskor anser det ännu som högstående att lida och att lida med och tycka synd om  andra – men detta är totalt destruktivt – som får lidandet att fortsätta på Jorden (fast det förstås inte kan fortsätta enl Planen).

Dessa förstör mycket mer än de tror sig göra gott. Många tror sig ännu vara ”bättre” än andra om de visar att de tycker synd om andra. Vilket i stället tar kraft både från dom de tycker synd om och från dom själva. De stödjer andras offerroll, och gör att de andra inte kan hitta sin egen kraft.

För de som passerat offferrollen och tagit eget ansvar för sitt inre liv – finns det inte längre några energitrådar/kopplingar till andras lidande. Man är helt enkelt Fri – för att i stället skapa positiva  händelser för sig själv och Världen. Och Tillit och Trygghet dominerar.

Det finns inte längre någon fruktan, rädsla eller maktlöshet! Bara en oändligt God och Kärleksfull och överflödande Värld. Och en Gudomligt kärleksfull Plan i och bakom allt.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s