Den gamla Världen är nu ytterst sammanpressad

Det som nu råder i kollektivet är en sammanpressning av hela det gamla paradigmet – alla gamla mönster – åsikter dömanden projiceringar är nu fullkomligt uppe vid ytan – alla tillsammans. Alla som hatar visar sitt fulla hat öppet och sin egen svarta agenda. Deras agenda trycks nu upp till ytan med en enorm kraft underifrån. Därför verkar nu världen vara i händerna på förtryckarna och mörkret – men så är inte fallet. Det är som sagt bara uppkommet till ytan. Väldigt snabba och kraftfulla energier manar nu på hela skeendet. Och allt är tätt tätt komprimerat!

Tänk er – alla dessa mänskliga tankemönster och känslor i det gamla paradigmet – sammanpressat på mitten av detta timglas – födslokanalen – för att vända ut-och in.

Allt vänder nu – från Dualitet/separation – till Enhet – att ALLT OCH ALLA EGENTLIGEN ÄR ETT – vi är totalt sammanbundna energimässigt – EN Mänsklighet – som valt att genomgå detta SlavSpel och nu genomgår denna uppvakningsprocess.. Men till att börja med känner vi mest Enhet med alla mer eller mindre likatänkande och uppvaknade – och de andra blir vi allt mer neutrala till.

Därmed komprimeras också Tiden och allt blir snabbt och intensivt. Och enbart Enhetsmedvetande kan nu överleva. Allt som andas dualism/separation dömande/projicerande förtryck/maktlöshet måste nu dö. Vi upplever det då som att ”allt är för jäkligt så det finns inte så mycket mer att göra åt det” – och det är Surrender – det heliga ordet – som gör att vi slutar kämpa. För när alla som sagt sina sanningar och inte längre är rädda för att uttrycka hela sig Själv – när det är gjort – kan äntligen Universum ”fixa det åt oss”. Alltmedan vi fokuserar på det som ger glädje i livet i stället.

Ingen som helst debatt kan fixa Världens problem. Då allt måste ske inom människan först – för att sen skapas i det yttre.

Men just nu utropar diktatorer och förtryckare alla sina djävulska drömmar om herravälde. Muslimerna vill ”befria Jerusalem!” – Egyptens president har stordrömmar om islamistrike – Reinfeldt utropas som ”mäktigast” mm mm.

Och alla skenheliga vädrar nu öppet ut sitt dömande och vilja till att ”sätta dit” andra medmänniskor. I sin otroliga vilsenhet av att tro att ”de är bättre människor än andra och har ”rätt” att ”läxa upp” och bestämma vad andra får säga och inte säga. En fanatisk önskan att behålla den plattform  av skenhelighet och försök att undkomma verkligheten. Ett desperat försök att ännu ”vara på den rätta sidan”.

Det gäller då för alla som drar till sig dömande, att inte längre suga upp något slags dömande – att inte längre ta åt sig  – ta in – svälja ev dömande! Bara den som fortfarande känner sig skyldig på något sätt – behöver försvara sig. Det är Du Själv som undermedvetet dömer Dig Själv. Det hela är bara programmeringar – inte Sanningen!

När människor inte längre tar åt sig – suger upp andras dömande, blir de dömande/projicerande tvungna att möta sig själva i stället och ”stå till svars för” sitt eget dömande – dvs känna alla de obehagliga känslorna som dömande/känna sig skyldig, innebär..

Och ingen kan göra om någon annan och få någon annan att ändra sina åsikter – det är helt kosmiskt omöjligt. Man kan dock fortsätta visa upp den sanna verkligheten – och sen snabbt gå vidare till sitt positiva liv. Då all slags debatt och konflikttänkande – all slags kämpande grundat på ”maktlöshet/makt” bara befäster problemen. Varje människa måste göra sig Själv fri och återta sin egen makt – bara då upplöses Världens problem.

Ingenting som utmynnar från den gamla Världens tankesystem t ex i form av kamp eller överanströngning, kan nu uppnå några framgångsrika resultat. Sådant mals nu i stället snabbt ner.

Vi får säkert räkna med att allt mer absurda skeenden och uttalanden kommer – och då är receptet Surrender.

Ju mer konflikt man har inombords, ju mer pressande upplevelse av Livet råder nu. Ju mer frustration och ”maktlöshet” – och de som ännu har ”behov av våld” är både just nu euforiska (diktatorerna) och desperata. Energierna pressar på – men utåtagerande har nu ingen äkta seger att vänta.

Man kan nu säga att Kosmos har tagit över.

Mänsklighetens Inre Barn håller på att födas – allas vår inre Oskuld.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s