Det hela är över nu – The Shift is happening

Det känns – åtminstone för mig och många andra som medvetet tagit ansvar för sitt inre och omvandlat sina rädslor –  att det hela är över! Det känns verkligen att en massa negativitet lämnat Planeten. Det är som att jag/vi nu verkligen kommer ihåg vad som är Sanningen ända in i Hjärtat – då vi alla är ursprungna ur denna Sanning. Att det 26.000-åriga experimentet med att separera medvetandet – ända ner i nästan total utsplittring – nu är avklarat. Att detta gamla slavspel med tvång och dömande –  att ge bort de egna energierna till andra genom beroende  och annat – inte längre har något inflytande i mitt liv! 

Jag kommer ihåg!

Genom de sista årens ”hopplöshet” har vi kvar inre aspekter som ”har gett upp” – som t ex säger ”att sånt där kommer alltid att fortsätta” – ”det tillhör tiden” osv. Dessa röster kopplas på ”per automatik”, så vi märker dom knappast – förrän det är dags att vända. Så vi har gett upp att vårt liv skall vara så behagligt som möjligt. Men – när man väl ”blivit herre/dam i sitt eget hus”, så kan man snabbt välja att bara känna/tänka positivt – för varje tanke/känsla  som kommer till ytan av gamla störningar av olika slag. Att hitta känslan av att man har rätt till att leva i harmoni utan hänsynslös störning, eller känslan av att allting är kärleksfullt ordnat för mig – vad som än sker.

Man kan helt enkelt stöpa om forma och skapa alla sina tankar och känslor därmed också skapa allt det positiva i stället för en massa tvivel och prövningar.

Som en annan ljusarbetare beskrev det – jag kan nu forma min egen jordiska lera till vad jag vill. Jag kan göra lerfigurer – och liksom blåsa liv i dom.

Det handlar om att äntligen erkänna sig som en fullt medveten Skapare – Master i sin egen Värld.

När man kopplat bort sig från att låta huvudet och tankarna styra – och i stället känner sig igenom dagen och livet – då blir det hjärtat som tar över och därifrån kan man bara tänka/känna Kärlek.

Det är inte detsamma som att man ”går runt och älskar hela världen” – utan man är neutral till allt som ännu kan ses som destruktivt och släpper taget om det. Man fokuserar på allt som är fint i livet och på allt fler människor som också visar tecken på kärlek och förändring. Och framförallt – det är alldeles tillräckligt att man älskar sig Själv och själva Livet och går sin egen livsväg. Inga mer gammelvärlds-pålagor att man måste vara kärleksfull och förstående – det kommer i så fall automatiskt när man känner så i hjärtat. Men den egna lyckan är absolut viktigast – bara då har man något äkta att sprida till omvärlden. 

Ingenting kan på allvar ge lösning och lycka av det som man försökt tänka fram. Man måste känna sig fram till beslut och annat. Släppa taget om all slags kontroll genom tankar. Högre kärleksfulla och fruktbara tankeformer kommer i stället igenom alltmedan man går där ”och känner”.

När tankarna (de gamla, lägre och programmerade av kollektivet) försvinner – då försvinner också Tiden och beroendet av Tiden. Nuet är det som gäller. Och åldrandet upphör också.

Allt detta är belöningen man får – när man inte längre rymmer från sig själv och inte längre beskyller andra eller ”samhället” för att man mår dåligt eller möter prövningar. När man slutar projicera och i stället lyssnar på och tar ansvar för sitt eget inre liv. Den som gör så har bara Kärlek att vinna.

Man måste återerövra sin förmåga att känna hur det känns när allt är lätt och kärleksfullt och välja den känslan – jämt.

Besök gärna min andra blogg Gunilla Solaras Foto och Tankar – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s