Reinfeldts besatthet

MÄRK VÄL – Fredrik Reinfeldts totala besatthet att sätta SD och alla som är kritiska till massinvandringen – ”på plats” – har INGENTING med mänskliga rättigheter eller omtanke om människor att göra!!!! Det hela är en maktberusad och hämndlysten individs försök att ha kontroll. Han tål helt enkelt inte att någon annan får mera sympatier och kraft – att hans världsbild inte får sätta agendan. Han är en diktator med en otäck och falsk svensk imageversion av ”att vara god”.

Tro inte för en dag att Reinfeldt bryr sig om några invandrare !!!!!! – nej det hela är en total egotripp av en maktberusad  och hämndlysten individ.. En som struntar så totalt i dels alla svenskars behov – dels helt struntar i att hans massinvandring innebär ett införande och glorifierande av kvinnoförtryck och ett medeltida människofientligt levnadssätt – i det förut upplysta Sverige.. En som med berått mod gör sådant har absolut ingen tanke på mänskliga rättigheter. En som också med detta helt struntar i alla som vill bli befriade från islam – men som hotas med döden om de vill konvertera. Som struntar i alla dessa muslimska flickor och kvinnor som i Sverige tvingas att underkasta sig de muslimska männen och patriarkerna – som tvångsgifts, inte får gå ut, utan mannens sällskap,, männen som måste ha kontroll över kvinnor genom ”hedersmord”  osv. Som struntar i att muslimer världen runt dödar alla kristna i de muslimska länderna. Allt detta fullkomligt struntar Reinfeldt i!!!  

Hur kan människor tro att allt sådant tillför ”mänskliga rättigheter” – det är ju precis det rakt motsatta!!!

Ett groteskt patriarkalt synsätt! 

En otroligt illvillig ”statsminister” som är besatt av att sätta andra ”på plats” – som jobbar emot åtminstone hälften av landets befolkning. Som beter sig så primitivt att han ”bara för att sätta SD och alla invandringskritiker på plats” – så samarbetade han med Mp och medgav en ökad invandring! – som lett till panik och stort kaos i kommunerna  och på immigrationsverket Även om beslutet var klart genomskinligt för alla som ser – så t o m erkänner han det själv.  Hur kan landet behålla en sådan primitiv illvillig person som regeringschef! Som leder landet efter sina primitiva instinkter! Precis som Världens andra diktatorer! Men i Sverige har ingen kunnat förvänta sig och tro att diktatorer kan uppstå – så många vägrar att ta in faktum.

Och alla runt köttgrytorna löper zombieaktigt med – för att inte förlora jobbet och privilegierna.

Det pågår ett inbördeskrig – utan stridsvagnar och kanoner – men med media som ett starkt vapen och ord och regelverk och beslut över människors huvuden och försöken att tysta Sanningen. Men självklart går det inte att döda Sanningen! Fastän Reinfeldt så imbecillt tror att – bara för att han fördömer den, så skall den försvinna … som om han skulle ha någon kontroll över människors tankar och känslor och deras upplevelse av verkligheten! Och tillsätter nu massor av miljoner för att få lärare och andra att  indoktrineras till att förneka Sanningar. Han tror sig vara Skaparen själv – som kan bestämma över livets lagar! Det fattas många kopplingar i hjärnan där.

Och sen finns det tyvärr också många andra både i riksdagen och i övrigt som har liknande oförmåga att koppla ihop vänster och höger hjärnhalva – men sådan besatthet som Reinfeldt visar är otäck – för att andra dansar efter hans pipa för att inte mista privilegierna.

Reinfeldt och många andra visar upp ett otäckt beteende av mobbing – Var finns medmänskligheten där….! Ren elakhet och utan spår av äkta medmänsklighet och mänskliga rättigheter. Den som värnar om människor – beter sig INTE så! 

Det hela är lååångt ifrån sunt…

Alla som pratar om ”främlingsfientlighet” är de som jobbar helt EMOT grundläggande mänskliga rättigheter! Märk väl – ”Den som sa det han va’ det!” De ser speglingen av sin egen främlingsfientlighet (det som avviker) – som de förnekar. Deras dömande och dolda illvilja är det som de i verkligheten strålar ut – fast de tror att det inte märks.

MÄRK! – det är de som står för tystandet av grundläggande Sanningar och verkligheten och muslimer som vill begränsa människors frihet – som står för våldet och maktövergreppen!!!  – INTE de som påtalar verkligheten och står upp för den Fria människan.

Det är alla som vill förtrycka Sanningar och verklighet som tillsammans med de medeltida doktrinernas bärare –  som står för  splittringen – det föraktade ”vi och dom”. Det är alla skenheliga som bygger krig inom landet. Det är INTE budbärarna och upplysarna!!! Om någon slags koppling i hjärnan fungerar så borde de förstå detta!

Det är INTE  de som är kritiska till massinvandring och islam som är de elaka och illvilliga !!!!! – utan de verkligt illvilliga är de som inte står upp för kvinnors och även mäns mänskliga rättigheter och som anser att invandrares behov är viktigare än  svenskars behov. Där finns illviljan och dömandet – illa dolt bakom en massa skenhelighet. Invandringskritiska är de som står upp för VERKLIGA mänskliga rättigheter! Som försvarar den fria människan och det gemensamma fria samhället.

För alla skenheliga dömare är den underliggande agendan att höja sitt eget EGO – att synas ”bättre” än andra – och har INGENTING med mänskliga rättigheter eller medmänsklighet att göra. Det måste bli dags att SE igenom den svenska skenheligheten!!!

Mänskliga rättigheter kan bara utmynna från själva grunden i människans rättigheter – INGENTING FÅR FÖRTRYCKAS AV NÅGON MAKTFAKTOR!

Sanningen går INTE att stoppa – då själva Livets Kraft ligger bakom Den. Så de skenheliga kämpar meningslöst emot själva Livet – alltmedan Sanningen växer sig allt starkare.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s