SANNINGEN lever och frodas på nätet

Ja – det Nya Paradigmet och Sanningen lever och expanderar på Nätet. Medan hela det gamla Paradigmet och alla lögner och all förljugenhet – det gamla Slavspelet simmar omkring på ytan och i alla vanliga media.

Därför är t ex Reinfeldt & Co livrädda för allt som talas och skrivs på sociala nätverk – för de är helt utanför deras försök till kontroll – deras försök att bestämma vilken världsbild som kollektivet ”skall” ha. Oberoende av vilken faktiskt verklighet som existerar.

Men hela Den Nya Världen lever och expanderar genom både det sociala nätet och genom Griden – det Jordiska energinätet. Det växer och blomstrar allt mer och blir allt kraftfullare – underifrån och genom kärleksfulla krafter ”från ovan”. Ty Sanningen är ostoppbar! Den är Livet. 

Det är ingen liten kraft – som det gamla paradigmets förespråkare försöker göra det till – för att ”skydda” sin gamla förljugna världsbild. De försöker ännu förringa ”allt som florerar på nätet”. Men de blir därmed allt mindre och framstår som rent ointelligenta – som har låst fast sig i gamla boxar i tron att de ”vet bättre” än alla andra.  Och är själva inte medvetna om hur de visar upp sin nakna ointelligens. Betänk dock att de själva måste leva inom sådana boxar – ett mycket begränsat liv som dessutom ofta innehåller det hat, som de beskyller andra för!

De som alltid pådyvlar andra att ”de hatar”- speglar bara sig själva. De bär på hat både mot sig själva och andra och det går inte längre att kamouflera bakom någon skenhelighet.  Att man tillfälligt kan hata den som förtrycker Livet är mänskligt. Men den som hatar de som lyser upp det grundläggande hatet – det som finns i själva botten av kollektivet – där bla islam florerar – de jobbar verkligen emot sig själva och emot Livet.

Politiker, journalister m fl har oftast sett sig förmer än andra – uppshaussade av andras beundran för ”makten” – men nu framstår allt fler medborgare som mer intelligenta och kunniga än någon av dessa i ”eliten”. Dessa framstår som allt mer bara vara ute efter en position, utan att ha någon som helst kompetens för uppdraget. Helt enkelt dummare än själva folket.

En stor del av folket  vet nu mycket mer om Världen och samhället i stort – än vad någon slags ”expert” eller ”elit” kan uppvisa. Ett folkvälde växer underifrån!

Och nu har verkligen uppdelningen mellan Nätfolket och de ”styrande” blivit uppenbar. Folk har allt mer återtagit sin egen makt och går sina egna vägar – även om man tycker och tänker en massa om absurditeterna, så gör var och en alltmer som de vill. Och det är den verkliga meningen med Livet och allt som händer – att återta makten över sig själv. Bli ”herre i sitt eget hus” och då kan de styrande säga och göra vad dom vill – det påverkar inte den som återtagit sin egen kraft. Man firar så mycken Jul man vill och har så många julgranar man vill och Lussar som man vill och allt annat. Och man säger alltid sin egen sanning och går sin egen väg – om sällskapet inte passar.

En uppvaknad och upplyst människa kan inte ingå i gamla konstellationer – det blir en ren omöjlighet – då de expanderande energierna helt enkelt inte får plats, om taket – boxen uppehålls av flera andra. Öht blir det omöjligt att umgås med någon som absolut försvarar och vill bevara det gamla paradigmet och inte är öppen för utveckling. Vi har ansvar för vår egen väg först och främst och måste välja det som är mest kärleksfullt mot oss själva. Vi kan bara gå före och visa vägen – inte förändra någon annan – inte försöka upplysa de som inte vill bli upplysta – inte vänta på att andra skall förstå osv. Genom att ta ansvar för vår egen livsväg bidrar vi med det allra bästa till kollektivet.

Och alla de som ännu utgår enbart från huvudet och dömer ut alla som visar känslor har inte tillgång till någon Sanning! De är ännu gravt handikappade – använder bara halva sin intelligens – förnekar allt det feminina i Skapelsen – förnekar själva upplevelsen av Livet – förnekar resultatet av alla beslut.  Sen finns det förstås också de som bara använder sina instinkter ….

Griden matas med allt mer och mer Sanning – som är det samma som Liv  – samtidigt som en massa Högre kärleksfullare enegier flödar ner i Griden och i människorna – Såsom ovan så ock nedan. På så sätt omvandlar vi det kollektiva medvetandet och paradigmshiftet blir till slut också en synlig verklighet. Fast det viktigaste skiftet upplever vi inom oss själva.

Det är Gudinnans energier som kommer underifrån och från ovan och lyfter kollektivet – alla nedtryckta känslor är bärare av en stor tillbakahållen kraft, som nu lyfter allt.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s