Den Nya Världen – är här och Nu

Undrar hur många som verkligen fattar att vi är på väg och redan till stora delar är inne i en helt Ny Värld. Men den är inte först och främst synlig i det yttre, utan genom att våra tankar och känslor ser på den yttre Världen på ett  helt nytt sätt.  För den som är helt uppvaknad ur den gamla medvetandesömnen – spindelväven – teatern – är det verkligen som att börja ett helt nytt liv. Med nya förhoppningar och önskningar – fastän utgående från en plattform av att glädjas åt det som just nu är och det man just nu har.

Som Abraham-Hicks (kanalisering av en ljusgrupp i icke fysisk form) ständigt upprepar: ”You will never ever get it done.”  Vi är inte här för att ”göra något färdigt.” Om vi ser tillbaka på våra liv så inser vi snart att allt har varit en ständig utveckling och experimenterande. Livet kan inte stanna på någon plattform – typ bilda familj och sen bara stanna i detta. Den inre längtan efter att känna sig nöjd, finna kärlek, trygghet osv, fick i det gamla paradigmet oftast ta form av att manifestera något – bilda familj, hitta en partner, ”lyckas” i karriär mm mm.

De flesta har nog levt efter – bara jag får det eller det eller har lyckats med det, så blir jag lycklig. Men så har aldrig livet fungerat och kommer inte att fungera heller. Vi drivs hela tiden vidare efter nya upplevelser av Livet men samtidigt har vi nu förmågan att lära oss att känna glädje och tillfredsställelse i Nuet – med det vi just nu har. Men nya drömmar finns alltid som driver oss framåt (även om processen också innehåller perioder av meningslöshet och brist på drömmar, när allt det gamla dör bort). De nya drömmarna måste nu ske utan större ansträngning. All slags överansträngning eller tvång suger ur oss och vi kan aldrig uppleva den lycka som vi söker. Och all överansträngning suger ur våra pengar. Vi lever och jobbar då inte med Livsströmmen – utan mot den. När vi är i kontakt med vårt innersta, vårt hjärtas önskan och vilja och följer den – kommer livet att flyta allt mera bekymmersfritt och rikt.

Den Frihet vi söker är i grunden en upplösning av alla MOTSTÅND! Och motstånden består av våra egna negativa, dömande och stoppande tankar.

I det gamla paradigmet levde och jobbade vi MOT Livsströmmen – därför var det mesta kämpigt och stora ansträngningar och tvång, ”straff” och motgångar, besvikelser och  sjukdomar, brist på pengar, rädsla för att förlora pengar, tanken att jag måste anstränga mig/jobba hårt  för att få pengar mm mm. Den fulländade Slaven. Vi har alla spelat den rollen mycket bra -precis så som vårt själsliga manus var skrivet.

Det som ännu kvarstår av det gamla paradigmet – är att allt som vi gjort mot oss själva, nu är uppe vid ytan och vi måste möta och känna känslorna i detta.  Men det är enbart en kärleksfull rening som pågår! Inget som helst fel eller misslyckande! Den ”tillbakagång” som vi då upplever sker för att hämta upp gamla stoppande blockeringar – smärtor. När allting skedde förut blockerade vi till stor del känslorna av att ”köra över” allt det mjuka sårbara. Nu måste vi våga känna med oss själva och lära oss älska oss själva – och gråta och försonas ända in i hjärtat. Bara acceptera allt som varit – ett program som vi följt och som vi på själsig nivå valt att gå igenom – innan vi på nytt vaknade upp.

Till vår kärleksfulla Storhet. Vårt Gudomliga ursprung – vår oskuld – vårt inre Barn – vår Gudomliga kraft – som vi har inom oss till att skapa.  Nu kan vi skapa medvetet –  våra drömmar dag för dag genom kärleksfulla tankar om oss själva (i stället för omedvetet genom många negativa tankar). Och samtidigt vila i den totala tryggheten av att Det här är en kärleksfull Värld och tryggheten kommer inifrån Hjärtat. Den är inte beroende av något i det yttre. Det finns ingen yttre ond kraft som vill oss illa! Kärleken ligger bakom och puschar på all rening.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s