Att respektera sig själv – och sluta böja sig.

Alla dessa absurditeter som väller ut över landet och Världen är som jag sagt förut – ett resultat av människors dolda inre. Att det ännu fortsätter beror bl a på att så många fortfarande intar ett underdånigt och krypande sätt på många vis och ser sig själva som offer. Vilket inte är sant för någon människa på Jorden. Så många använder ännu ett språkbruk som betonar att andra skulle ha makten över dom – och det är inte sant!!! All makt vilar på att andra har böjt sig i sina tankar – gjort sig till offer.Och inte erkänt sin egen Kraft och har inte erkänt att hon själv skapar sitt liv genom sina tankar.  Hela Spelet bygger på att vissa böjer sig – annars skulle ingen maktfaktor behöva existera!

Men att så många i Sverige ännu talar som om myndigheter, auktoriteter och ideologier skulle ha någon verklig makt över dom,  t ex inför våra helger – där en massa konstigheter numera dyker upp om att man inte bör fira det eller göra så som våra traditioner alltid gjort osv. Att människor talar i termer av att andra bestämmer över dom – i stället för att bara fortsätta göra och fira precis så som man vill och också stå upp för sin rätt och många andras rätt att vara ”svensk”. Man måste vara medveten om att de ord och det uttryckssätt man använder är mycket viktigt!  Det blir till de energier man sänder ut. Att sända ut maktlöshetsenergier och böjda ryggradsenergier kan aldrig ge den frihet som önskas. Ord är energi! 

Många upprepar gång på gång fraser som ”om man säger så blir man kallad rasist” eller ”snart får vi väl inte fira det eller det” – och med detta cementerar man det absurda i det hela. Och det blir självuppfyllande – för alla som ännu projicerar ut sådant.. Man fortsätter att se sig som offer! Ni som upprepar sådant – bär ett stort ansvar för tillstånden!

Det måste väl nu vara dags att svenskar reser upp sina ryggar och står stadiga i sin egen Sanning och sin egen rätt att vara sig själva och uttala sin egen Sanning – utan att först bry sig om ”vad skall andra tycka”!

Det handlar inte om att gå ut och kriga för sin sak – utan bara att stå upp för sin egen sanning om någon vill förtrycka den – och sedan släppa taget om det hela. Inse att ”jag skapade det här genom mina tankar” – ”för att få hjälp med att se vad jag under ytan tänker och säger till mig själv.”

!!! För de som ev är rädda för eller blir ”uteslutna” ur grupper eller olika gemenskaper – inse att det då är det absolut bästa som kan ske. Att tillhöra det eller det kollektivet gagnar inte din egen frihet och din egen glädje och lycka – längre. Det är ditt Högre Jag som hjälper dig att bli fri – genom kanske helt absurda påhopp eller andra tokigheter. Det är inte något fel på dig – tvärtom. Bara dags att gå vidare.

All absurditet händer ännu för att så många i Sverige är ytterst fega och rädda för att mista sin egen image! En image kan aldrig vara sann och måste till slut rämna. De fega bär ett stort ansvar för sakernas tillstånd i landet. Det som är förnekat och dolt måste andra spela ut i det yttre! Och det upphör inte förrän de flesta blivit totalt sanna –  i alla situationer och därmed äntligen respekterar sig själva som sin egen auktoritet. Den som vet och känner att han/hon är sann – står mitt i sig Själv – har kontakt med Skapelsens Kärna och har därmed ingenting mera att vara rädd för!

Men viktig är förstås att-  också respektera andra medmänniskor – det handlar inte om något egotillstånd av kaxighet som går ut över andras livsutrymme!
..
Det är det som hela det här Spelet går ut på – att först under massor med liv bli mer och mer förslavade, splittrade och beroende av andra – glömma vår egen storhet och vårt kärleksfulla ursprung – glömma vår oskuld – som ett Gudomligt experiment – för att nu åter vakna upp och samla ihop våra energier, till vårt eget Jag. Och bli självständiga – fria – älskande oss själva – med full integritet – med insikt om vår egen Skapelsekraft (genom tankarna) – insikt om vår egen makt (herre i vårt eget hus) och slut på offerrollen!

Svensken måste bli självständig och sluta vakta efter ”vad skall andra säga”!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att respektera sig själv – och sluta böja sig.

  1. Ping: Det ligger gåvor bakom precis ALLT som händer | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s