Normen – den ännu (till synes) friske slaven

Jag inser att alla de som ännu jobbar för fullt och till synes är friska, inte har varken motivation eller tid att bry sig om hur vårt samhälle ser ut i sin helhet. De är fullt upptagna på dagarna och ledig tid ögnar de igenom en kvällstidning och tittar på Aktuellt och firar/dricker helg. De har inte den minsta chans att inse verkligheten. Deras huven och tankar är fulla med dagens jobb och praktiska tankar om  sin ”fritid” (då de släpps fria) och de kan därmed inte ta in något som helst djup eller helhetséende. Deras köpta ignorans genom jobbskatteavdrag gör att de tycker att det mesta är alldeles perfekt – de helt enkelt skiter i andra och i samhällets hårdhet och förfall. De blir därmed rejält befriade från verklig intelligens  och verkligt liv.

Om de får höra alla tokigheter som händer i verkligheten – så antingen förnekar de det dom ser eller tycker det är helt ok. De har ju sitt. Behöver inte bry sig. — Ända tills – de själva blir sjuka, plötsligt arbetslösa, tills de börjar inse att deras barn i skolan får allt mindre omsorg och pengar för att de invandrade får allt – både lärarens uppmärksmhet och bestämma nivån på det dom skall lära sig. Eller tills – deras bil blir uppeldad, deras tonåringar nedslagna och rånade på sina mobiler – eller deras dotter våldtagen – eller deras barn inte får någon lägenhet för de invandrade har fått gå före i bostadskön (de som inte får bo i slott, herrgårdar och lyxiga mansion (där de ändock inte är nöjda utan klagar på allt – det finns ju t ex inga förlustelser och man måste  t ex bryta upp nylagt golv för 350.000:- – för att man vill spela fotboll – inne. Och 4 mål mat om dagen, kläder och husrum är inte tillräckligt. De kan ju knappast ha flytt från krig och fattigdom …

Innan de premierade slavarna blir ”drabbade” av något kan de enbart vara ignoranta , dömande eller föraktfulla för de till synes svaga – den stora rädslan lurar där inom dom – tänk om jag blir svag – inte får ha kvar min position, min yrkesroll – tänk om jag blir utan pengar …. mm mm.

Tills dess kan de – de som lägger sig i – sitta där i sina burar av låtsasvärld och tycka och döma – för denna låtsasvärld måste ju för dem till varje pris hållas ihop, för den innefattar ju hela deras plattform – av att veta ”bättre” vara ”goda”. När deras värld rasar samman kommer de att framstå som dubbelt små och svaga. De har ju dömt en massa av sina medmänniskor och får stå där med dubbel väl synlig skam. Så det hela blir allt mer fanatiskt.

Det är nu så Gudomligt ordnat att alla som på något sätt lämnat slavhjulet, är de verkliga pionjärerna. Det gäller bara att inse det och släppa offertanken! Att sjukdomar uppkommit är helt enkelt Andens styrning bort från slavhjulet, för att äntligen lyssna på sitt riktiga Själv. Sjukdom är ju ett uttryck för att man inte lyssnar på sin egen vilja och sitt hjärta. Slavtankar (att göra saker mot sin innersta vilja, för att få pengar och status) blockerar Livsströmmen och Livsenergien.

På samma sätt är arbetslöshet – Andens styrning till att börja tänka om – tänka på sig själv och vad man egentligen vill med sitt Liv. Det har ingenting med offer att göra! Att inse det kommer att befria individen och antingen befrias hon helt från synligt lönearbete eller så finner hon något som ger  henne glädje. Som vanligt  – det finns hur mycket pengar som helst i Universum och ingen tar från någon annan!!!

Det är alltså alla som på det ena eller andra sättet dragits bort från slavhjulet – som gör ett stort arbete för mänsklighetens uppvaknande och framtid. Det föraktfulla ”untanförskapet” som Reinfeldt & Co hasplar ur sig – är något helt annat än det han försöker påskina. Utan utanförskapsmänniskor – finns det ingen som kan se det insnärjande slavhjulet och vansinnet. Men det ingår i Planen att just många måste gå före och bl a bli sjuka och arbetslösa och därmed visa vägen ut ur det hela.

Ingen är något offer!!! Vi har alla kraften att förändra vårt eget liv – när vi slutar se oss som offer – och i stället göra allt för att tycka om och älska oss själva och inse att vi nu är här för att Leva på riktigt! – utan tvång och med glädje och lätthet. Ju mindre motstånd (av negativa dömande styrande tankar om oss själva) desto lättare blir vårt liv.

När du börjar lyssna på din egen vilja – ditt hjärtas vilja – kommer du alltid att vara omhändertagen – också materiellt. Ju större tillit desto lättare flyter både livet och pengaströmmen.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s