Är mitt/ditt liv viktigt … ?

Man måste nog inse att majoriteten av människorna i Sverige ännu först och främst är upptagna av andras liv och vad som sker ute i Världen. Dels alla makthavare som är fullt sysselsatta med att kontrollera och påkalla allehanda regler för resten av befolkningen (och samtidigt faktiskt inte fokuserar på sitt eget liv) – dels alla som stressar runt och beskyller och tycker att ”de måste jobba för att andra skall ta det lungt” – vilket inte är sant – som tror att de har någon plikt att arbeta – måste göra ”nytta” ”vara goda” (ofta offra sig själva) osv (inte sant – finns inget sådant krav) – dels alla som håller på och upplyser och upplyser om allt som är fel – alla som fyller sin egen tomhet med andras liv (som bl a  uppstår när man rensat i sig själv).

Ja man kan konstatera att de flesta ännu inte insett att deras eget liv och drömmar är viktiga. Och så länge människor är fokuserade på vad andra gör, så kan ingen verklig förändring ske och ingen kan finna sin egen lycka och sin fulla meningsfullhet. Och alltför många bedövar sig ännu på allehanda vis – med alkohol, TV, mat och annat och får ingen verklig kontakt med sig själva och sina drömmar.

CIMG9568 (2)Visst skall de som ännu känner för och tycker det är meningsfullt att upplysa om alla tokigheter, fortsätta så länge det finns energi till det – men inte för evigt. Allt har sin tid.

Men tokigheterna blir också gödda av alla motstånd. Tokigheterna är en yttre spegling av vad som pågår inom människorna i kollektivet. ”Tokighetsenergierna” blir kvar i det kollektiva, just för att man vägrar att lyssna på sina inre tokighetsröster av förtryck, slaveri och måsten. Flykten från sitt eget inre förtryck, gör att samma förhållanden måste skapas i det yttre. Och man ser massor av förtryck, så länge det förnekas inom en själv. Man får hela tiden bekräftat – att det förtrycks överallt och att livet är ”orättvist” – och så blir det en ständig bekräftelse om och om igen. Ända tills man tar itu med sitt eget inre. Så den verkliga förändringen måste ske inom varje individ! Då upphör det också i det yttre undan för undan. 

* Kvinnoförtryck t ex pågår därför att så många ännu förtrycker och förnekar sin inre feminina sida. Alla som hyllar logiken framför känslor och intuition bidrar till kvinnoförtrycket på Jorden.

Hela det gamla paradigmet har bestått av att de maskulina energierna inom människorna har fått dominera över de feminina. Intellekt, logik – kontroll har fått styra över allt känslomässigt – det feminina och känslorna är det som upplever själva Livet -det är själva essansen, medan de maskulina är strukturer, form och byggnader (hårdvaran). Och i det nya paradigmet måste människor lyssna på det feminina, både inom sig själva och hos andra. Enbart lyssnande på den feminina aspekten (för att sen handla utifrån det) – kan leda till ett gott liv Utan inlyssnande – blir det ett kallt pch hårt liv mot döden. Utan inlyssnande blir det fortsatt fokus på materiella ting – där ingen verklig livsglädje kan finnas. Att vara ”resultatinriktad” på det gamla viset, kan aldrig leda till något gott liv – inte för sig själv och inte för samhället!!!! Denna gamla term har fört samhället långt bort från de verkliga behoven. Mäns sätt att gå framåt kan inte vara ledande i en Ny och vänligare Värld!!!

* Alla osäkra och/eller mobbade har sitt fokus på vad ANDRA tycker om dom! 

CIMG9573Alla som ännu gör allt för pengars skull – vare sig rik eller fattig (i stället för att först lyssna på sin egen vilja och hjärta) – förtrycker sin feminina sida och sitt inre barn – och bidrar till att allsköns piskande regler och ”orättvisor” ännu kommer från de styrande. 

Och viktigt! – Varje människa skapar sitt eget penningflöde- vare sig det stryps eller är ymnigt! Ingen jobbar för någon annans plånbok! Inget ”jag betalar för deras välfärd” är sant!!! Du betalar inte för de som får socialbidrag eller annat!!! Varje människa är till 100% skapare av sin egen penningström!!! Varje människa tar emot precis så mycket som hon innerst inne känner sig värd. Det finns ingen orättvisa!!! När slaven inser det – försvinner all ”orättvisa”! – Och man kan börja tänka rikedomstankar i stället för brist och fattigdom!

Det finns ingen som ”tar dina pengar” – förutom du själv!! Om du bedövar dig med t ex alkohol och rökning så sugs självklart pengarna ut – precis som din egen livsenergi sugs ut. Om det kommer plötsliga räkningar – så har din själ dragit det till dig, för att du behöver uppmärksamma din inre rädsla mm. .Du får inte mindre pengar för att andra får mer – eller tvärtom!!!  Det behövs inga ”tycka synd om”. Det finns hur mycket pengar som helst på Jorden – precis så mycket sammanlagt, som var och en känner sig värd att ta emot!!! – Det finns ingen som helst brist!

* All slags ÅTRÅ – till Världen – matriella ting – andra människor – försvagar människan och gör henne osjälvständig – den verkliga kraften  och integriteten saknas. Åtrån drar bort fokus från Hjärtat och man får enbart tillfälliga kickar – ingen bestående känsla i Hjärtat.!!! (All slags tillfredsställelse måste ske inom människan – sammansmältning av olika aspekter – för att bli bestående.) Jag förstår att många ännu har svårt att ta in delar av detta, men jag visar på den verkliga vägen ut ur slaverispelet – till Friheten och den Större Kärleken.

Slaven måste vakna upp helt och fullt och ta ansvar för sitt inre – bara då förändras Världen till det bättre.  Slaven måste lyssna på sin egen vilja och sina egna drömmar – och följa dom.

För mitt/ditt liv är viktigt – utan lyckliga människor – blir det ingen lycklig Värld. Vi måste först se till att göra oss själva lyckliga! Bara då tillför vi något positivt till omvärlden!

CIMG9569

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Är mitt/ditt liv viktigt … ?

  1. Reblogged this on Gunillasolara's Blog and commented:

    Lika viktigt och aktuellt idag! – Att bli självständig – återta sin egen Kraft och Makt och sin egen Auktoritet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s