Hot och rädslor – skräck – och Planet X

Nu intensifieras den mänskliga inre reningen och all slags rädsla kommer nu till ytan. Allt som vi ännu har kvar av rädslor – som kan ha skepnaden av hot från myndigheter, ”misslyckade” investeringar, människor som beter sig helt irrationellt mot oss, hot om att bli av med sina pengar, våld, förföljelser  och en massa annat. Inre drömmar om olika grymma människor, opålitliga, oförsonliga, bizarra inre händelser mm mm. Detta är våra inre slavprogram som nu verkligen visar upp sig från djupet.

Men genom att inse att det är våra egna inre program som visar sig – och då ibland manifesteras genom yttre hot – det är alltså inte yttervärlden som är emot oss!!! – utan våra egna inre röster. Genom att inrikta sig på tanken att det är jag som är både skaparen och herren över mitt eget liv – så kommer allt att lösas upp på det ena eller andra sättet. Man kan uttala och meddela sin egen sanning – stå upp för sig själv – men sen släppa taget om det hela.

För ingen slags kamp emot något har möjlighet att lyckas. Man kämpar då bara emot sig själv. Och det suger energi och man tappar livsenergin och glädjen.

För det är så gudomligt ordnat – att allt som sker, har Kärleken som bakomliggande kraft och är till för att befria oss från vårt slavprogram. 

För ingen är skyldig!!! – vi har bara varit med i en Teater och det är våra inre röster som dömer oss som skyldiga eller inte. Det finns ingen Skuld i existensen. Allt är neutralt från grunden. När vi slutar döma i gott eller ont, rätt eller fel – sker försoning inom oss och vi blir hela och fria, levande  och mjukare. Då all denna uppdelning har gjort oss väldigt begränsade och beroende av andras åsikter om oss – och oförmögna att leva det verkliga kärleksfulla Livet. Att ständigt försvara sig blir en rustning runt hjärtat och vi kan aldrig uppleva verklig kärlek.

Så det bästa vi kan göra är att släppa taget och Surrender – våga lita på att allt blir bra och t o m bättre än förut. För vi kommer att bli allt tryggare i vår egen existens. Och därmed friare.

Den Kraft som hjälper till med denna rädsloutrensning är bl a Planeten X – Nibiru. En planet som kommer allt närmare Jorden i sin bana. Den som världsherrar och ”elit” varit så rädda för så de byggt massor med underjordiska samhällen för att rädda sig själva – för det har sagts att den skall krocka med Jorden. Men den kommer inte att krocka – den kommer bara att stryka närmare vår Jord för att just driva fram rädslorna hos människor – och sen lämnar den Jordens omgivning – efter slutfört uppdrag. Men den sänder ut mycket kraftfulla energier och kan skrämma de rädda – den förstärker rädslorna.

Och skeendena är mycket accellererade nu – tankar kommer allt snabbare i fysisk manifestation. Men en stor del av reningen sker på inre plan. På gammalt språk kan man kalla det mardrömmar – men som sagt – bara kärleksfulla utrensningar.

Så- släpp taget – let go – Surrender!

För att bli verkligt lyckliga måste vi skala av oss allt pansar och försvar – men samtidigt förstås skydda det som är ömtåligt inom oss – behålla vår integritet – inte ge bort oss till hela Världen. Släppa taget om det  destruktiva i omvärlden och inte vistas i destruktiva miljöer. För varje gång vi deltar i sådant  – så göder vi det destruktiva på Planeten!!!

Bara öppna hjärtan kan uppleva Livet fullt ut. Bara öppna hjärtan kan uppleva full Frihet.

Vi kan inte älta och göda problemen i evighet – upplysning har varit mycket nödvändig och är fortfarande på många områden – men ALLT som vi är emot göder vi och det bevaras!!!  Det existerar bl a just för att så många riktar sin energi MOT fenomenen. Ju större ”MOT” desto större ”MOT” från andra hållet. Efter upplysning kan bara – släppa taget – ge själva lösningen. Allt har sin tid. När människor ger upp i sin inre och yttre kamp upphör en massa absurditeter i yttervärlden. Engagemang måste vara FÖR en ny och fri Värld för att få någon energi från kosmos – bara det som är FÖR Livet kan nu lyckas.

Det handlar om vägen ut ur slavprogrammet och den egna lyckan.

……………………………………..Se också min blogg Foto och Tankar – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s