Var och en sin egen verklighet

Det stora kriget som nu pågår är kriget om vilken verklighetsbild som skall vinna. Dock kan ingen av dom vinna – dels för att alla har just sin bild helt efter vilket inre program de går efter. De kan inte annat. Och i Spelet ingår det att vi har olika inre program. Och det hela är just ”data”program  som inte är Sanningen. Och ingen kan ”vinna” över någon annans verklighetsbild – man kan bara vakna upp/förändra/utveckla sin egen bild. Dock samlas förstås stora grupper med liknande programmerade verklighetsbild. Och så länge de utgår från det gamla paradigmet så har ingen av dom ”rätt” – ingen bild är Sanningen.

Men de som har öppnat ögonen för vad som egentligen sker överallt i Världen – utan skygglappar och ”drömbilder” är mycket närmare Sanningen än alla som ännu blundar och badar i sin egen självgodhet och skenhelighet.

Ingen kan bli fri – som inte först har sett och erkänt det djupaste mörkret – både inom sig själv och i yttervärlden! Man kan inte bli någon Ängel utan att först ha varit människa fullt ut.

Att bli fri innebär att befria sig från alla slags rädslor och att fullständigt vara sig Själv. För att man insett att hela ens Själv är både accepterat och älskat. Det finns ingen som helst Gudom som dömer varken det ena eller andra. Vi är helt enkelt skapta med både mörker och ljus och det är precis så det skall vara – tills vi – nu i denna Tid som är mänsklighetens uppvaknandeTid – skall omvandla alltihop. Bara människor – de ännu icke fria individerna dömer andra. Och de som dömer alla som nu upplyser om mörkret – lever själva i ett mycket begränsat och styrt liv. Men alla har varit insnärjda i ett dömande slavprogram, så dömandet finns inom varje individ.

Men genom att försonas med sig själv – alltså sluta döma sig själv – de tysta tankarna som säger att du får inte det och du måste göra si eller så. Och varje gång vi projicerar ut något och inte tar ansvar för vårt inre – ger vi bort vår energi och den vi projicerar på ger vi makten att bestämma hur vi skall må.

CIMG8737Att vara sig Själv innebär ju inte att man kan bete sig hur som helst och inkräkta på andras liv och frihet – utan att få det tillbaka som en bumerang. Och man kan inte fortsätta att bedöva sig på olika vis, för då är man aldrig i kontakt med sitt sanna inre Jag. Och man fortsätter att vara fångad och slav! Men ju mer vi faktiskt älskar oss själva så försvinner alla behov av att döma eller inkräkta på andras liv.

Det är då man upplever den verkliga Friheten.

Och Sanningen är förstås att just våra tankar (program) skapar vår egen verklighetsbild och våra upplevelser. (Genom de energier vi sänder ut skapas den yttre verkligheten). Och tankarna kan vi ändra/omprogrammera – till en större Sanning där ingenting delas upp i rätt och fel eller gott och ont – utan allt är neutralt. Att allt har varit en stor Teater!!! – Man inser sin egen roll i det hela – att man alltid har skapat sin verklighet hittills och fortsätter att skapa. Det är ingen annan som skapat just mitt/ditt liv!   Men med kärleksfulla tankar skapar vi en allt vackrare och kärleksfullare Värld. Allt i vår Värld följer lagen The Law of Attraction – Lagen om Attraction. Allt är Energi – Allt är Medvetande.

Och all ”verklighet” skapas i Nuet – genom vårt fokus. Forskaren /”upptäckaren”skapar det han/hon redan tänkt inom sig – på en högre dimension – ”vetenskapen” skapas genom vad vetenskapsmänniskan redan har i sitt inre program – steg för steg – skapas ”upptäckterna” – i Nuet. Och samtidigt är det en nedladdning av högre medvetande – man får tillgång till olika skapelsekonstruktioner – olika ‘hjälpare’ från andra intelligenser träder in osv

Så – var och en sin egen verklighet!

 Att vara sitt sanna Själv och återsamla sina energier som man hittills gett till andra – genom att fokusera på andra och vara yttrestyrd – den återsamlingen ger oss den Frihet och Kärlek som vi alla innerst inne söker.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s