Världen är ut och in – och konfigurerar sig

Ja allt och alla vänds nu ut och in – inre blir yttre. Allt som vi ser, är allas vårt innersta som nu kommit till ytan och som därmed skapas i den yttre Världen. En gigantisk konfigurering (eller som en hjärnskakning – som kan ge yrsel) och en alkemi sker nu allt mer på många områden. När yttre och inre skakas om och blir till ETT – en massa energier som virvlar tillsammans för att slutligen komma i Harmoni med varandra och inte längre kriga och kämpa. Där ingen slags energi,  aspekt, tankemönster – människa till slut kan ha någon makt över något/någon. Utan allt – alla energier samarbetar. Allt sker självklart tillsammans med en numera ständigt inströmmande flod av nya högre och kärleksfullare energier som ”bombarderar” Jorden. Nya energier som omvandlar allt gammalt som inte gagnar oss längre.

Man kan se det från olika aspekter. En är att den högra och vänstra hjärnhalvan nu på allvar måste sammanföras och blandas om – för alla dom som inte redan har båda halvorna med sigVet dock att många ännu har stor dominans av den vänstra hjärnhalvan. Då det har ingått i slavspelet (att vara styrd av det yttre och tvingas ingå i ramar och låta auktoriteter styra) Men sådana tillstånd kan inte fortsätta, då de stryper allt fortsatt liv.

Mänga män har till största delen använt sig av den vänstra hjärnhalvan tillsammans med reptilhjärnan – utan någon verklig koppling – lyssnande till den högra och därmed skapat mycket våld och dominans i samhället.

Och många har ännu dominans av reptilhjärnan och agerar mer eller mindre som djuren. Och all slags alkohol leder till och göder reptilinstinkterna, och förnuftet bortkopplas. Alla delar har sin funktion och måste lyssnas på – men ingen får dominera över den andra. Reptilhjärnan håller dock på att omvandlas till något högre – till ren kraft – för alla som redan mött och accepterat sina djupaste instinkter. Kraften från Moder Jord – Kundalinikraften – förutsättningen för fortsatt liv. Moder Jords kraft kan kanaliseras både mot döden – om den får dominera – men är också en förutsättning för det fullödiga Livet – men då i samarbete med både höger och vänster hjärnhalva.

Våra aggressioner är exempel på reptilenergier och vid förnekande av dom skapas bl a skenhelighet eller martyrskap och omvärlden måste då ta på sig och uttrycka dessa energier och många drar då också till sig våld och död. Just för att de förnekat sina aggressioner. Det inre blir det yttre (som måste skapas av någon annan.)

Jag ser också den Gudomliga ordningen bl a i att allt är skapat i den kärleksfulla rytmen att höstens alla färger hjälper människorna att långsamt tona ner en massa utåtriktad kraft – för att i stället gå inåt – mot inlyssnande och reflexion.  Grönt blir till gult till orange till rött och sen till brunt och till jord.  Ner och in i Moder Jords energier för att omvandlas och bli till nytt liv igen – för expansion (eller låta det dö bort) och för nya erfarenheter.

Denna ut- och incykel som årstiderna ger oss – vi som har dom så väldigt tydliga – är verkligen en gåva för ett mångfasetterat liv. Därför har vi i Norden också tillgång till alla mänsklighetens aspekter.

Vårt väder och våra årstider är helt i samskapelse med  oss/de som bor där. Människors inre skapar både väder och åtstider och tvärtom. Samskapelse – energier – som dansar.

En oändlig Kärleksenergi ligger bakom och i denna utsökta Plan som är Livet på Jorden. Allt är så otroligt finurligt och finslipat och perfekt ordnat – in i minsta cell. Och Skönheten finns överallt – både synligt och i insikten om själva Planen.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s