Varje mänska har sin egen livsplan

Ja – varje människa har sin egen förprogrammerade livsplan. När vi kan inse att det är så, kan vi befria oss från en massa smärtsamma tankar och illusoriska orättvisor och att vi eller någon är ”drabbad” av något osv.

De som dör tex -går bara vidare på sin själsliga vandring och det finns inget egentligt ”sorgligt” i detta. Det ingick i just deras plan att lämna just detta liv på det sättet och vid det tillfället. De går upp i Ljuset i en högre dimension och sen kan de ta olika vägar vidare. En del går snabbt ner och föds på nytt som ett nytt litet barn – och själens erfarenheter följer med, fast de faktiska jordiska omständigheterna är bortkopplade – bara olika känslor och tankemönster följer med. Och nya förhållanden ger nya erfarenheter.

Det finns ingen slump och inga ”egentliga” olyckor  – och t ex vid olyckor där kroppen drabbas och personen dör, så stiger medvetandet ur kroppen redan innan själva skadan av kroppen. Så medvetandet har redan lämnat den lägre frekvensen och känner inte någon smärta.

Och massor av de själar som lämnat Jorden reinkarnerar i oss befintliga människor som går här nu på Jorden. Min Ande visade redan för många år sedan att – de flesta av Jordens befolkning, tar nu i denna uppvaknande Tid emot ca 3 nedstigna själar. Och de som stiger ner är då själsindivider som redan har en stark koppling till den nu levande. T ex en död tvilling stiger ner i sin levande tvilling och olika släktband förenas igen på detta sätt.

Och alla blir till en ny sorts människa – en större – innehållande mera energi -med större spektrum av allt..

Sen finns det andra som fungerar som stora transformatorstationer – som är gruppsjälar – och som tar emot mängder av nedstigna själar (jag är en sådan).

Och andra själar går till andra planeter, medan andra går mera direkt in i och förenar sig med det Högre Ljuset mm mm …… Det viktiga för oss nu är att fokusera på vårt eget liv just nu här på Jorden.

När man börjar förstå detta ”på riktigt” -att alla lever efter sin egen plan -när man verkligen börjar känna det, då förstår man att det är meningslöst att känna sig som offer, drabbad, orättvist behandlad, övergiven eller sorgsen för att mista någon osv. Alla bara går sin utstakade väg och jag/du kan fokusera på min/din egen. Och vi söker hela tiden nya erfarenheter.

Och den fria viljan finns, men bara på det lägre 3-dimensionella planet. Det är vårt Högre Jag – vår Ande som leder alla våra viljor – men vi upplever det ändock som att vi väljer. Och alla människor gör precis det dom kan – i stunden. Men det innebär ju också att omvärlden ”hjälper till” med gränssättning osv.

Men i denna Nya Tid har vi lärt oss det mesta om hur det är och känns att leva i dualitet – separation inom och utom. Vi har lärt oss hur det känns att döma delar av oss själva – att dela upp oss själva och andra i ont eller gott. Och det gör ont!!! Och lärt det mesta om hur enbart det materiella inte ger någon bestående lycka. -Förstås finns det ännu massor som ännu måste möta den väggen, men den ligger nu mitt framför ögonen på dom och den går inte att rubba.

Obs inget fel i materiella ting eller pengar – men att fokusera och dyrka det materiella ger ingen lycka. Bara kontakt med och huvudfokus på det inre – vad Anden – hjärtat vill  – kan leda till lycka. Att följa sitt Hjärta är den enda vägen till verklig framgång. Framgång är att känna glädje och meningsfullhet.

Men alla som genomskådat slaveriet och vill försonas med sig själva och omvärlden – kan nu välja helt nya livsbejakande erfarenheter – i stället för alla gamla som gett olika smärtor, sorger och besvikelser. För att denna försoning inom skall ske, måste vi inse att det är i vårt inre som allting sker och utgår från. Andras mörker eller ljus som vi berörs av – bara speglar vårt eget inre.

Och vi skapar helt själva vartenda ögonblick av våra liv – genom våra tankar och känslor som vibrerar ut och skapar vårt yttre och inre liv.

Steget mellan liv och död är bara en tunn slöja – och samtidigt är många av oss programmerade att inte längre välja en kroppslig död, utan vara kvar i kroppen och helt transformera den och – ja sen får vi se …

Och som Abraham-Hicks (den kanaliserade ljusgruppen) säger – Det kommer aldrig att finnas något tillfälle då ni inte existerar!!!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s