Sverige – där de styrande begär att folket skall offra sig

Landets alla olika beslutsfattare – har helt gått in för att Sveriges befolkning skall offra sig för andra medmänniskor!!! 

Hur kan de styrande tro att stora delar av befolkningen är villiga att  offra sig och utplåna sitt eget!!! Hur kan de inbilla sig att det ligger någon slags ”godhet” i att förneka och förtrycka det egna arvet, alla minnen och mellanmänskliga yttringar som hållit samman folket genom tiderna.. Och i stället anamma att folk som inte varken kan ta en kvinna i hand eller som predikar att kvinnor skall hållas nere, gömmas, piskas eller tvångsgiftas – att de får breda ut sig i den samhälleliga kroppen!!!

Det är en stor skymf mot mänskligheten att predika och tillåta sådant!!! – Och det är ABSOLUT INGEN ”GODHET”! – Det är att sprida ondska och att stödja ondska!!!

Hur kan de inbilla sig att de blir ”godare” genom att försöka hålla tillbaka den egna befolkningen och i stället låta de invandrade ställa krav på begränsningar och förtryck som direkt går ut över den egna befolkningen.

Dessutom tillåts de nytillkomna gå före i olika köer – de får gräddfiler lite överallt – massor med svenskar saknar ännu t ex egen bostad och de invandrade ställs före i köer och man köper hus åt dom osv … hur kan de tro att infödda svenskar skall offra sig på detta sätt. Självklart växer sig ilskan allt starkare. Och i vardagen möts man alltmer av invandrare på olika jobb som de inte klarar av! Folk som är vana att misshandla och strunta i naturen, sätts ofta att just sköta vår natur t ex.

Vad är det för slags inbillad ”godhet”!!! Pratet om medmänsklighet blir bara ord utan substans. Om Ullenhag (nu äntligen borta, men) & co börjar engagera sig i svenska hemlösa, bygga bostäder till alla svenskar, se till att alla svenskar har råd att laga sina tänder mm mm -då kan han få lite respekt – men inte nu!

Det existerar ingen som helst godhet när man förtrycker vissa och upphöjer andra. Självklart blir det total obalans!

Om folk skall kunna leva tillsammans kan man ju inte först förtrycka de egna och låta de inkommande sätta agendan. Hur kan de vänta sig något annat än att en enorm ilska  från de förtryckta och förnekade väller upp! Det är en ytterst mänsklig och sund reaktion på sådant förtryck!

Här försvinner allt fagert tal om människors lika värde!

Och att i många fall av invandrares övergrepp mot svenskar, så gör man förövaren till offret – och inte den som ÄR offret (och skenheliga svenskar och aggressiva ”antirasister” går direkt ut och protesterar mot främslingsfientlighet – inte mot övergreppen!!!)  Hur sjukt kan människor sjunka i mänsklig ovärdighet och snedsyn. –Javisst är alla offer eller ingen – på ett högre plan, men den sjuka ”tycka synd om” den som t ex har våldtagit eller som inte velat ta en kvinna i hand, är rent sjukt. Med sådana mått var det också synd om nazisterna och de skulle skrika att de var kränkta – när människor talar om  vad de faktiskt gjorde.

Man fråntar ofta invandrare all slags ansvar för sitt handlande och vad de tillför i den samhälleliga kroppen – som om de  var djur och inte kan ta ansvar. Man omyndigförklarar dom helt.

Alla människors Själ är helig – men inte deras beteenden.

De styrande begär martyrskap av sina ”undersåtar” – medan de sitter helt tryggt i sina välbetalda burar. Det är en mänskligt vidrig hållning. Där intentionen först och främst är att få tala om för andra att ”jag är minsann ”god” – ”du är inte god”.. Det sjuka begäret av att döma och tro att man är bättre än andra! Men att döma alla som vägrar att offra sig är sjukt och mänskligt ovärdigt.. Människor som vill bevara sådant som genom generationer slipats fram. Mot frihet, respekt, jämställdhet och vördnad för Naturen osv.. (Sådant som många av de invandrade fullständigt struntar i). Man måste se fakta!

Att visa upp och tala om de faktiska förhållandena kan aldrig göras till någon slags fientlighet! Det är i stället en plikt för det fortsatta mänskliga Livet på Jorden!

Livet och den Fria Människan är oändligt mycket viktigare än alla slag av konstgjorda helgonglorior och skenhelighet.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Sverige – där de styrande begär att folket skall offra sig

  1. Christer Nilsson skriver:

    Mycket bra inlägg Gunilla. Om du vill så blir jag gärna vän med dig på fb.

  2. Roger Lindholm skriver:

    Grymt bra skrivet!!!

  3. Mycket bra skrivet. Tack och var rädd om dej.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s