Gudinnan skall leda Världen framåt – uppåt

Man möter ofta ännu människor – mest män förstås – som inte klarar av att ens höra ordet Moder Jord eller visdom – utan att kalla detta för ”flum”.. Och alla de skapar  ännu det stora problemet på Jorden. Tillsammans förstås med alla som totalt synligt vill förtrycka kvinnan och det feminina i Skapelsen.

Att vara i sådan stor avsaknad av kontakt med de feminina energierna både i sig själv och i det yttre är det som skapat allt mörker på Jorden! 

Oftast får ännu det maskulina dominera i alla media och inlägg och även på alternativmedia hålls det feminina nedtryckt.. Där bara fakta och debatt/krig  efterlyses (i mainstreammedia förstås lögnfakta, ensidig och förvriden fakta). Ytterst få vågar eller tillåts använda något mjukt känslospråk, som är den feminina aspekten av människan. Det anses ännu som mindre värt än alla ord och teorier och analyser.

Och teoridebatter och ilskekommentarer dominerar ännu den mesta media – även den alternativa – och blir mestadels enbart till ett krig. Ingen verklig dialog förekommer ännu.

Och andra män dunkar rygg och höjer de utläggande teorierna till skyarna, för det ger bränsle till nya argument, så man kan fortsätta att debattera! Men debatt är bara en annan sorts krig där orden är vapnen och leder aldrig till någon lösning! Blir bara till affekterad underhållning. Konstgjort liv – adrenalinkickar – mestadels för de som skrikit högst och tagit mest plats. OCH INGEN LYSSNAR!!!

Det är den feminina sidan som står för lyssnandet – den som känner av själva Livet. Hur resultaten av alla beslut sedan upplevs. Men män och de kvinnor vars manliga energier dominerar – är ännu mestadels ute efter att få besluta – oavsett vad. Att göra något blir viktigare än att först lyssna in på vad som behövs .

Och utan lyssnande på sitt inre och kontakt och accepterande av våra känslor – kan INGEN VISDOM komma fram!  

Men tyvärr har det gått så långt att majoriteten inte längre fattar vad visdom är…  Men visdom uppstår bl a när man just lyssnat på hela sig själv och därmed kan se Helheten någotsånär och också därmed förstår vad som är bra för hela mänskligheten och Planeten. Bortom alla särintressen och egobegär.

Det som ändock kommer fram i kommentarer och annat är känslan ilska understött av det djuriska inom. Men att fokusera alla känslor genom ilskan och aldrig erkänna sorgen och besvikelsen mm – de mjuka känslorna, gör att ingen öppning eller lösning kan ta sig fram.

Det maskulina – vänsterhjärnan genomsyrar ännu det offentliga rummet. Allt hålles ännu på ett abstrakt plan och därmed ingen riktig lösning. Utan närhet till sig själv, sina känslor – kan det heller aldrig bli någon närhet till andra människor och därmed heller inga lösningar på samhällets problem.

Därtill pågår ju ännu den stora förnekelsen av att det verkligen FINNS problem i vårt land! Varenda partiledare, beslutsfattare och MSmedia låtsas som om inga problem finns och de ev beslut som tas är långt bortom allt det som verkligen behövs i samhället. Och ingen goodwillkraft finns bakom. Politikerna är ett gigantiskt stort skämt som på något sätt måste dras undan, för mänsklighetens bästa.

I våra inlägg och avtryck i det offentliga rummet måste vi också våga visa våra mjuka sidor. Även om det ännu är så ovanligt och andra försöker trycka ner och förlöjliga – så är det vi själva och det goda i Världen som vinner på det. Endast öppna Hjärtan kan förlösa Världen och göra oss själva lyckliga. Ju mindre rädsla för att visa sig utan hårt försvar – desto friare blir vi!

Men det hindrar inte att vi också kan visa vår verkliga Kraft och Styrka!

Gudinnan går INTE att stoppa – Gudinnan är den kraft som skall leda Den Nya Världen – därför att det Feminina är den Kraft som känner av resultaten – vad som behövs – och som är själva Upplevelsen av Livet. 

Utan Kärlek, erkännnande och förankring i Moder Jord – inget fortsatt Liv.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s