Åka båt till Israel för att ”tala om vad de skall göra med sitt land”

Ja att de inte kan se det fullkomligt dåraktiga i en sådan handling visar verkligen på en mycket låg intellektuell kapacitet. Sådana svenskar blir till en skam för landet. De blir allt mer som pajasar utan förnuft.  Att blanda sig i ett fullständigt civiliserat och demokratiskt land och inbilla sig att de har några som helst rättigheter att lägga sig i. Och samtidigt totalt blunda för den groteska muslimska regimen som styr och kontrollerar både Gaza och resten av arabvärlden. Bara de som har liknande sjuka hjärnor som islamister kan komma på att stödja de hatande. — detta apropå att nu även vänsterns partiledare Jonas Sjöstedt sällat sig till att gå på en antisemitbåt. Att utföra sitt jobb som han är avlönad för i riksdagen, struntar han i. Den egna ”godhetsglorian” och lite machoäventyr blir viktigare. Man kan ju förstå att han inte lägger mycket fokus på Sverige och vad som behövs här.

Men det hela ligger nog på ett helt annat plan – ett urgammalt nedärvt hat mot allt som har med judar att göra. Ursprunget ur ett inre program av mindervärde -och underlägsenhet, då får de som tycks vara mera värde ta emot allt deras hat. Men det är ju knappast ”den lyckades” fel att den misslyckade inte ”lyckas”. En mycket ful, mörk och lömsk projicering – som de svenske med alla medel försöker rättfärdiga bakom skylten humanitet.

Deras hat och underlägsenhet är drivkraften – inte någon slags medmänsklighet. Att slå på den som lyckas, är ju också ett mycket gammalt mönster hos svenskar för övrigt. Och ingen tar ansvar för sitt eget liv, utan flertalet projicerar ännu ut allt på andra

Medan arabvärlden stödjer Israels fiender med allehanda vapen för att hållla hatet levande mot judar och Israel. Och ingen shipare bryr sig det minsta om att israeler av alla slag utsätts för alla dessa stenkastande ynglingar och barn som, ligger på lur för att kasta på bilar eller om någon skulle ”komma över deras gräns”. En jude får räkna med att bli dödad om denne skulle komma inom Gaza/Hamas revir. Israel beskjuts med tusentals raketer och där Israels barn och vuxna får leva med att ständigt vara beredda att rusa till skyddsrum på 20 sekunder. Barn som får växa upp med att araber och delar av omvärlden gör allt för att än en gång förinta dom. Men det är ju judiska barn … Det tycker shiparna är ok – de får väl skylla sig själva – de är ju judar!

De är judar i sitt eget land och det är araber som har ockuperat Israels urgamla hemland – inte tvärtom som propagandalögnen spritts. Som Hitler delade med sig: Upprepa en lögn tusentals gånger – och den blir ”sann”.

Men att judar får tillbaka sitt eget land – efter att araber och andra fördrivit dom till och från under årtusenden – det kan shipare och araber inte stå ut med. Var skall de då göra av sitt hat om juden blir accepterad….

Varför just svenskar ser det som att de har några kvalifikationer att visa andra  länder ”hur man ska göra”är ju rent löjligt.  Alltmedan landet Sverige rasar ihop och ingen beslutsfattare eller de som åker ship to Gaza bryr sig i att det finns hur mycket arbete som helst att göra i hemlandet-

Det stinker ännu av många unkna skenhelighetsglorior i Sverige. Och allramest stinker det om alla de ”som vill hjälpa andra länder” och alla som ”tycker det är så synd om muslimer” men som föraktar svenskar och det svenska.

Det enda vi kan visa upp för omvärlden är sminket, imagen, det påklistrade ”goda” Sverige. Vi kan visa upp en ”elit” som lever i en låtsasvärld och som ibland gör studiebesök i den större verkligheten, och därmed inbillar sig att de vet vad som är bäst för alla de som bor i verkligheten. De åker ut på eriksgator och ”lyssnar in” och låtsas för en stund att de ”är som folket” och sen kommer ofta en rad  med beslut som visar hur de egentligen föraktar ”folket”.

Sverige – Landet där skenet är det viktigaste!

Sveriges bestämmare, ”elit” och hycklare  -Världens naiva (men också elaka) pajasar!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s