”Makthavarna”

Såg en liten sekvens på webben idag av riksdagens ”högtidliga” öppnande. Med politiker som ankommer som om de vore filmstjärnor – och snurrar och vrider sig inför TV-kamerorna. Vad är det för slags frälse som en gång i tiden skulle jobba för landets och människornas bästa. Men som nu blivit till en stor Teater av låtsad ”demokrati”. Ett frälse som bara jobbar och relaterar till andra politiker och andra partier och i totalt sänggående med media. Långt från verkligheten och människorna som skall utsättas för deras beslut. Korta slogans i TV och media – korta utspel av låtsad förändringskraft – 50 kronor till pensionärerna t ex …. Tror de verkligen att verklighetens folk är så intelligensbefriade.

Riksdagen är ju bara en box där man pratar och pratar och jämför sig med andra i boxen och som fort stöter ut den som vill avslöja att ingen bryr sig. Där det gäller att någon gång om året kanske bli synlig 10 sekunder i TV. Och man gör som bossen säger, för annars blir man utstött och kan mista lönen och alla privilegier – pension, fallskärm och en mängd andra förmåner.  En sjuk priviligierad box – och inget som en uppvaknad människa eftertraktar.  Den sortens slaveri är inte värt priset för att t ex åtnjuta fallskärmar och dyl.

Och Jonas Sjöstedt (V) skall sälla sig till antisemiterna på Ship to Gaza – i stället för att vara i riksdagen. Och detta får han troligen också lön för ….  Han struntar också i landet och svenskarna – krigarimagen (som förväxlas med ”godhet”) är viktigare än att utföra det jobb han får betalt för. Så många svenskar tycker ännu att de skall lägga sig i andra länders angelägenheter – i stället för att ta hand om sitt eget land. Den egna ”godhetsglorian” hägrar – det stora Egot.

Men intelligensen sitter inte i riksdagen – den finns överallt hos människor som står utanför denna Teater och som kan tänka själva. Beslutsfattares tro på sin egen betydelse blir rent löjeväckande, för uppvaknat folk.

Och de håller tal och sen gör de något helt annat eller absolut ingenting alls. Vänder totalt på gamla begrepp eller urholkar värdet på dom. Inte många som bryr sig i vad t ex Reinfeldt säger, för hans talande är alltid utan substans. Finns ingen förankring i något djup – någon vilja till förbättring eller insikt – bara skrivbordsprodukt och där bakom lyser föraktet för svaghet och för ”folket”. Finns det verkligen kvar några människor som tror på något av vad regeringsfolk eller riksdagsfolk säger …  ja självklart finns det en del av slavarna som gör det …

Och bugande hit och dit för kungligheter – blir till en löjeväckande tro på att Teatern är verkligheten. Kungligheter skall bara respekteras som de människor de är och inget annat. Men alla samlas kring grytorna av pengar och den illusoriska makten. Varje människa har makten över sig själv inom sig, men alla media gör allt för att bedöva slaven så att den inte skall upptäcka det.

Men det är nästan så att man kan applådera spektaklet, för det är så utstuderat löjligt.

Men det gäller att se var den illusoriska makten gömmer sig och klä av den. TV och mainstream lever i en parallell värld, som ingen verklighetsmänniska egentligen behöver bry sig i. Man kan låta dom tugga sönder sig själva.  Och i stället förena sig med alla som vaknat och vill göra Världen till en bättre plats och som tar ansvar för sitt eget själsliv, utan att projicera ut det på andra.

Livet levs inte genom någon riksdag eller riksdagsbeslut, utan genom de tankar och känslor var och en har och som skapar den egna Världen. Genom de vibrationer man sänder ut till omvärlden. Man kan och måste frikoppla sig från all denna illusoriska makt, som bevarar illusionen – Teatern.

Vi har en otrolig skaparkraft – när vi väl upptäcker den! Det gäller också allt s k negativt.

Ja detta blev en kort känslo- och tankeanalys av de som tror sig – och som av många tros ha makten – men så förhåller det sig inte!

Jag väljer här att dela med mig av min video med  den Magiska Naturen och de väsen som var medskapare på min fotorunda. Någonting sannare och  som kopplar över till Hjärtat i stället för all denna ytliga sminkade s k verklighet.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s