Moder Jord är nu öppen – men inte för våldtäkt

”Jorden är öppen” – säger min Ande.
Ja Hon är nu helt öppen för oss – men Hon tolererar ingen våldtäkt mera. Hennes Hjärta är öppet och vi måste nu behandla Henne som den kärleksfulla och levande Varelse Hon är. Hon är vårt hem och som vi får vandra på och skapa tillsammans med. Bara om vi i ödmjukhet och kärlek använder Hennes resurser kan vi få lyckade resultat!

På samma sätt är nu mitt och många många andras hjärtan öppna – och det gör att vi också ännu är mycket rädda för både psykiska våldtäkter och intrång av allehanda slag. Det sker ännu en överväldigande massa både psykiska och fysiska våldtäkter i vårt samhälle. Alla dessa oljud och hänsynslösas ockupation av andras livsrum. Rökares stöld av den rena andningsluften. Alla personliga påhopp och mobbningar av helt oskyldiga men öppna människor. Allt detta är psykiska våldtäkter! Självklart gör alla hänsynslösa det också mot sig själva – men de häver allt sitt avfall också på sina medmänniskor. Sen tillkommer ju alla fysiska våldtäkter!!!

Det är faktiskt inte så konstigt att en man dödar en 13-årig grannflicka som stört honom oupphörligen. Jag förstår helt den maktlösa sorg, förtvivlan  och ilska som sådant framkallar. En ständig våldtäkt och brist på respekt.  Att aldrig få vara ifred. Att inte få ha sitt eget livsrum, där de egna tankarna och känslorna kan bli lyssnade på, utan andra stjäl energierna och fokuset. Att man blir tvungen att delta i andras liv i stället för sitt eget! Jag skulle dock aldrig kunna gått över gränsen till handling – men jag känner helt igen känslan. Man kan helt enkelt inte ta emot mera kränkning. Så alla som fortsätter att störa andra på en massa hänsynslösa vis, bör nog börja tänka lite – om de inte vill få liknande resultat.

Om vissa trampar rakt in i och över andras oskuld och öppna hjärtan – kan gensvaret bli antingen att den oskuldsfulle går till sig själv och gråter eller svär – det härskar ännu en enorm feghet för att sätta gränser – Men det kan också framkalla det rättmätiga försvaret och frammana den inre björnhonan eller ett ännu värre vilddjur. Det kan gälla ren överlevnad – liv eller död.

Vi rör oss i mänsklighetens allra djupaste bottnar nu för rening och upplysning. För övrigt var denna händelse ett samspel av gemensamma energier – precis som allt annat är ett oändligt energisamspel. Styrt från deras själsliga plan. Ingen är skyldig!

Märk – att den som är mycket hänsyns- och respektlös mot andra människor och varelser, också är det mot sig själv och alla sina mjuka sidor OCH kan därmed räkna med att få tillbaka det utsända genom olyckor och/eller död. Därför att med sådant hat mot sig själv (och andra) blir i det inre programmet en längtan efter döden i stället för livet. För att bli befriad från sin avsky för sig själv. (Väl dold förstås genom en kallhamrad ”självsäkerhet”).- om de inte kommer till insikt och börjar visa hänsyn. Man får alltid tillbaka det man sänder ut – om man inte kommer till insikt. Det är den Gudomliga ”rättvisan” – att var och får tillbaka det dom sänder ut. Men alla får chansen att ändra sig och utvecklas …

Oskulden har blivit trampad på sedan vi gick in i detta SlavSpel – sedan Tidens början. Bara genom att förneka och trampa på vårt inre Barn, har vi kunnat göra oss till slavar!!! Och genom att dyrka och åtrå det materiella och fysiska – genom sökande efter njutning av alla slag och olika bedövningsmedel – har vi ständigt både våldtagit och negligerat vårt inre Barn och den inre kvinnoaspekt som enbart letat efter hjärtats kärlek

Slaveri och ständig sex för att kunna fortsätta – ladda ur neråt – bort från hjärtat – är ett övergivande av det oskuldsfulla inre Barnet. Sex leder oss bort från hjärtat och oskulden och tillhör det gamla paradigmet … så är det – även om många ännu inte kan förstå det .  De sexuella föreningarna skall ske inom varje människa  – inre aspekters samlevnad och inte genom beroende och inblandning av någon annan. Bara så kan fullödigt Liv uppstå inom och den Fria Själen – som inte längre upplever någon sorg, besvikelse eller smärta. Det handlar om man vill gå uppåt mot Liv och utveckling eller nedåt – mot begränsning, åldrande och död.

Allt handlar om Energier – och Kärleken ligger i och bakom ALLT..– antingen genom död – eller nu i denna Tid genom att öppna våra hjärtan. Bara genom öppna hjärtan kan vi finna Kärleken och Livets fulla essans

………………………Besök gärna också min blogg Foto och Tankar – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s