Det våldtagna oskuldsfulla Sverige

Erik Ullenhag – Hur kan en sådan ung livsoerfaren helt enväldigt få makten att ge bort och våldta vårt gemensamma land! Som om detta är hans egen lilla kassaabok och egendom! Som fullständigt struntar i landets infödda invånare och landet Sverige. Med all den välvilja som byggts upp och fram genom ständigt slipande och välmening. Alla goda intentioner av jämställdhet, utveckling och gemenskap. För allas gemensamma bästa.

När det nu väntas bli ytterligare en ökning av asylsökande med 40 % nästa år – tar han bara helt sonika och skjuter till en massa miljarder till kommunerna – för att han skall få uppehålla sitt egoistiska sken av välgörare!

Sådana miljarder finns aldrig att tillgå när de behövs till äldrevård, skolor, handikappade, hemtjänst eller andra svenska behov!!!

Troligen är också en stor del av intentionen att han skall få knäppa en massa andra på näsan –  så medmänskligheten kan inte vara intentionen! Då skulle han även tycka synd om en massa svenskar som också har det svårt!! Eftersom han inte gör det, visar han sitt rätta ansikte och sin skenhelighet!

Sedan blir kommunerna tvungna att prioritera de invandrades behov – för de blir så många och ”de egna” får varken fokus, plats eller pengar. Framförallt DET FINNS INTE BOSTÄDER!!! – hur kan man bara låtsas att det inte spelar någon roll!!! Eller man köper stora flermiljonvillor till invandrarna …. Galenskapen är stor och utbredd!

Som en Moder ser jag det som en stor skam att inte först ta hand om ”de egna barnen” –  utan prioritera andras barn! Det hela är en stor egotripp! När man inte prioriterar sin tid och sitt fokus på de egna, utan på andras barn. När man struntar i de egnas rop på stöd, hjälp, kärlek och omtanke och i stället överbelamrar hemmet med  vanor av förnekande av mänskliga rättigheter, förgrovning och okänslighet, våld och våldtäkt, hat och separation – då är man ytterligt dåliga föräldrar till sina egna barn. Man offrar dom för sitt eget ego – sin egen låtsasgloria och sin egen image. 

Först när de egna barnens behov är mättade kan man ge till ”andras barn”.

Och ”miggorna” på Migrationsverket som vittnar om den totala upplösning av regler för inkommande till Sverige – ett stort sorgligt skämt!

Och det är skamligt att se hur både omvärlden och många invandrare skrattar åt den stora naiviteten. ”Sverige – Världens socialbyrå” – som någon så träffande sa.

Det handlar först och främst om Ullenhag och de som låter allt detta ske – inte först och främst de invandrade  De gör bara så som det tillåts. Inga gränser – ingen auktoritet som säger stopp när Sverige våldtas.

Visst – jag kan se det från ett högre perspektiv – men nu väljer jag att se det från denna nivå – av galenskap. För att det just nu inte verkar ha någon ände!

Den absurda Teatern …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s