När det snurrar och wobblar

Jag känner att det kanske behövs lite stöd här. Har märkt att allt fler upplever yrsel, ofta blandat med illamående. Det ingår som en del i den stora omvandlingsprocess som vi är inne i. Det kan dels förklaras med att själva Planeten wobblar – skakar och kränger – när den skall förhålla sig till både det gamla och det nya paradigmet – olika frekvenser och att magnetfältet är instabilt..

Dels till att det pågår en gigantiskt omvandling inom människorna. Och att med öppna ögon se allt detta kaos och mörker som kommer till ytan, gör att våra sinnen blir överbelastade. Och en massa gammalt obehagligt inom oss själva, kommer också upp till ytan. Samtidigt har det gåvan med sig att vi blir tvungna att stanna upp och vara med oss själva och därmed får vi en allt djupare och innerligare kontakt med oss själva.

Det är ett vanligt symptom bland alla ljusarbetare/vägvisare, men jag har märkt att även många i den äldre generationen känner av denna omvandling och är yra. Men ju känsligare en människa är – ju större känsloliv hon har – desto mera påverkas hon. Se det som ett gott tecken – att ni håller på att omvandlas – in på cellnivå! Och det kommer att tona ut och sen upphöra. Det är bara att ta sig igenom tunneln och vara snäll mot sig själv.

Det handlar också mycket om att våga släppa kontrollen – att lita på att det finns en Högre Kraft och ett Högre Jag som har allt under kontroll – att vårt jordiska jag och tankarna inte kan ha kontroll. Lita på att vi överlever även om det snurrar. Att våga falla – även i sitt inre mörker – att ge upp.

Under vår gigantiska omvandlingsprocess uppstår det många symptom – och inga av dom skall betecknas som ”sjukdomar” – utan bara som genomgångsproblem. Nedtryckta förhållanden kommer till ytan och orsakar div. krämpor.

Alla motstånd skall upplösas! och då är det klart att vi först känner av alla dessa motstånd. när de väller upp till ytan.

Det är alltid Kärleken som ligger bakom allt som sker – som vill rena oss.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s