När skogspromenaderna inte längre framkallar samma njutning

Allt i Naturen höjer sina frekvenser.
Ja hela Moder Jord är med oss på den här uppstigningsresan. Alla Hennes invånare – människor, djur berg, skogar och hav … höjer sina frekvenser. Allt som vibrerat på den 3:e dimensionen och lägre håller på att höjas upp till 4:e och 5:e dimensionen och delvis vidare. Och alltså vibrerar på allt högre frekvens. Därför – är det helt naturligt att vi inte t ex kan känna samma saker när vi relaterar till Naturen eller djuren. Då mycket av våra känslor i relation till detta har innefattat de lägre sinnenas njutning och stimulans! –  Instinkternas rike.

Att t ex äta mat i Naturen har förstärkt de lägre sinnena och njutningsmekanismen.  Har varit en slags sexualakt – men det kommer inte att fortsätta kännas på det viset. (Absolut inget fel i att äta i naturen, men en förklaring till varför upplevelsen har eller kommer att ändras.) Och t ex skogspromenader och naturutflykter ger nu inte längre samma känslor.  På vägen kan det då kännas tomt och meningslöst – innan vi släpper detta gamla levnadsmönster. Det går inte att stoppa utvecklingen – om vi skall vara kvar på Planeten, så vi kan bara invänta nya högre känslotillstånd när vi relaterar till Naturen. Och de kommer inte att bli sämre – bara annorlunda. Ju fortare vi kan acceptera de nya känslotillstånden och hur vårt Nu just nu ÄR – desto fortare kan vi ta emot nya mer innerliga lyckoupplevelser.

Men frossandet i mat och alkohol tillhör instinktsriket och kan inte fortsätta – de låga  energinivåerna kan inte överleva Jordens uppstigning. Sjukdomar kommer att bli ett resultat – för en chans till en annan inriktning på Livet. Och det är vars och ens eget val om hon/han väljer livet eller att hoppa av.

Instinkterna ger lustkänslor – men leder i dessa nya tider allt fortare till en nertrappning av Livet. Då energierna då sugs neråt – i stället för att lyfta oss uppåt. Tillfälliga njutningar är en drog som leder till döden. Och t ex som min Ande förklarade redan för 20 år sedan – spermien – utlösningen dödar Anden! Dvs denna tillfälliga njutning drar individen ännu längre neråt i instinktsriket – bort från kontakten med Anden inom oss. Och medverkar därmed också till att vi fortsätter att slava – att lyda olika  inre och yttre auktoriteter. Och att vi fortsätter att vara beroende av andra. Bara slavar är beroende av andra och av sex. De är slavar i instinktsriket. Och leder till att individen fortsätter köra över sitt inre Barns rop –  sin oskuldsfullhet –  för att i stället passa in i det gamla systemet. När vi går upp i 4;e och 5;e dimensionen kan sådant beroende inte överleva – utan där kan bara självständiga individer överleva. Och den kvardröjande sexinstinkten bör lösas utan inblandning av annan individs energier. Då omvandlas succesivt det inre och kamp och beroende upphör. Och i stället kommer vår egen Närvaro i oss själva och själva Livet att ge lyckokänslorna.

All slags beroende av människor, bedövningsmedel eller njutning osv, splittrar människan inom och kamp blir resultatat. Då vi då hela tiden är på väg bort ifrån oss själva. Allt det vi egentligen söker finns redan inom oss – det gäller bara att lyssna in, ta ansvar för oss själva och sen invänta vår egen helhet och att komma Hem. Det måste inte innebära att vi lever ensamma (men det ingår i mångas livsplan att just leva ensamma under processen, för att hitta sitt sanna Själv) – tills vi står riktigt stadigt i vår egen mitt. Ju mer vi blandar oss fysiskt med andra – desto svårare att hitta sitt äkta Jag. Men alla möten som ändock görs i det dagliga livet, hjälper oss att väcka upp och spegla vad vi har inom – om vi är inställda på att ta fullt Ansvar för oss själva.

Med en renare livsstil kommer vi undan för undan att lämna allt tungt gammalt bagage bakom oss – ju värdigare vi behandlar oss själva –  och bl a inte stoppar i oss en massa skräp – inte bedövar oss med alkohol, mat, cigaretter, TV- ständigt umgänge, skval, osv – desto mera respektfullt kommer omgivningen att möta oss. Att vi sätter oss själva och Livet högt och därmed drar ner vårt eget Högre Ljus i vår kropp – gör att vi snart kan skapa allt det vi i Hjärtat vill ha. Då alla fysiska och själsliga mostånd löses upp. Då vi inte längre motarbetar oss själva.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När skogspromenaderna inte längre framkallar samma njutning

  1. Ping: Allting har lyfts upp i frekvens | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s