ALLT i din omgivning är din egen skapelse

Ja – allt som du berörs av – är din egen skapelse. Ditt hem, ev blommor och alla materiella ting – alla människor, relationer, husdjur och precis ALLT är en förlängning av dina tankar. Med dina energivibrationer har du skapat allt sådant i det yttre. Annars skulle inget av det existera runt om dig. Sådant som du inte berörs av – är andras förlängda tankeskapelser.

Samtidigt är det så att även andra runt dig är medskapare till liknande saker – fast man kan ha olika grader av ”behov” av just sådant. Men det som är t ex just ditt hem – är skapat genom dina egna vibrationer – förstås tillsammans med byggare och andra inblandade i byggandet. Men kärnpunkten är alltså att dina energier skapar hela din yttre omgivning och allt som du drar till dig.

Och blommor och materia har förstås både Gudomlig skapelsekraft bakom sig och de som skapat de materiella tingen. Men din tanke och känsla skapar att du just har en röd blomma (fastän du på ytan trodde att du planterat en gul) just där (och det är inte försäljarens fel) – att sniglarna äter upp dina växter – att du har en läckande kran – att du har en ren eller trasig bil – att du fick den där punkteringen (en gemensam skapelse av dig och den som krossat glas på vägen) – att du ”drabbades” av den sjukdomen – att du fick 6 rätt på vikinglotto – ja precis allt speglar vad som sker i ditt inre.

Inget kan skapas i din Värld som inte har en motsvarighet i ditt inre!

Dina ev. arbetskamrater speglar delar av dig själv – grannar som du berörs av är speglar av dina inre aspekter och förstås alla familjemedlemmar är speglar av varandra och framförallt av vad var och en inte vill kännas vid. Motsättningar kan bara fortgå så länge människor ännu förnekar delar av sig själva – när man erkänt och försonats med sina förnekade sidor – kan ingen motsättning längre förekomma! Men det kan också innebära att man inte längre har något behov av dessa människor för sin fortsatta utveckling och då skiljs man åt.

Sen finns det t ex arbetsplatser, föreningar, grannskap eller andra konstellationer, där alltför många ännu förnekar sina inre aspekter och då blir speglingarna ytterst ojämna och t ex mobbning blir fallet. Då måste den som vill bli en fri själ, lämna dessa sällskap – det blir alldeles för tungt att vända på stora negativa gruppenergier.

Allt handlar om Energier – vi är Energisammansättningar som interagerar med Energierna av andra människor och ting runt om oss. Därför blir det vi verkligen sänder ut i form av energier – det som också blir svaret från yttervärlden. Ord t ex har mindre betydelse än det som vårt undermedvetna sänder ut. Sänder vi t ex bara ut ”förstående och snälla” ord – sänder vi ut förnekelse av resten av oss själva och får möta allt fler som påtalar detta. Då den fria Anden pockar på och kan inte längre acceptera förnekelse i någon form. Den typiska svenska  masken av diplomati och lagom-språk kan inte längre dölja allt som försöker gömmas i det undermedvetna – eller som bara tillåts ”vid köksbordet”. Människor kommer att möta allt starkare krafter som drar fram deras ”rätta jag”.

De som ev fortsätter sitt förnekelseprogram, kommer inte att kunna vara på någon Jord som uppgått till 5:e dimensionen. Lägre energier kan inte överleva. Men de blir troligen kvar på en 3 D Jord  (men det vet bara Skaparen hur det är tänkt) – medan vi andra lyfter tillsammans med Moder Jord till 5:e. – in i den verklighet där ingen dualitet och splittring längre finns och där alla vet att de skapar sina liv och där vi skall återställa Jorden till allt det som Hon längtar efter.

Därför är det av livsviktig betydelse att lyssna på sig själv och vad man egentligen tänker och säger till sig själv –  att sluta döma och piska sig själv och i stället älska alla delar av Jaget – som är en produkt av inlärt slaveri.  Med nya fria, kärleksfulla och rikedomstänkande tankar skapar vi en Ny Värld! En Värld utan ‘sjukdomar’ och svåra prövningar. En Värld där ingen brist i verkligheten existerar. En överflödande och vänlig och Värld. 

* Se också min blogg Foto och Tankar – länk till höger…

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s