Att kanalisera Livet

Vårt största bidrag till omvärlden är – att vara en kanal för Livet – och inte det som ofta dras fram ”att sprida kärlek”. Detta gamla påbud ”att sprida kärlek” är ett förljuget och begränsat sätt.  Den som utger sig för att sprida kärlek gör det genom att hålla tillbaka och kontrollera alla aspekter som de inte betecknar som kärlek. Och det blir ett dömande och separerande av allt som inte stämmer in i deras mall. Och det är egot som är ute efter bekräftelse på att man är ”god”. Och detta blir inte en ren kanal.

Och det gör också att alla som inte känner sig kunna uppfylla en sådan helgonmall – känner sig utpekade och dömda. Och ”spridarna” medverkar i stället till att många förblir jämförande och olyckliga.  Och det blir till ett kontrollerande och behov av status quo och konflikträdsla. Ett kontrollerande och hindrande av själva Livsströmmen. 

Att vara sitt äkta själv – utan något fördömande – är det absolut bästa vi kan ge till våra medmänniskor. Andra kan då också börja godkänna sitt eget Själv – utan dömande – och det sprider en allt större och större försoning inom alla!

Kärlek har alltför ofta förknippats med ”snällhet”. Att vara sann innebär förstås att man också kan visa vänlighet, men den som alltid säger ”snälla” eller vänliga saker. upplevs inte som äkta och det blir ett avstånd mellan dom och andra. De sprider separation, avstånd och förljugenhet – ett upphöjande av sig själva (i sken av att vara ”god och rätt” och ödmjuk).

För att inte tala om all slags beroende”kärlek” – som är det mesta utom just kärlek. Ett egobehov av att andra skall tillfredsställa de egna behoven.  Ett rollspel som inte har någon framtid. ”Han/hon gör mig hel” – ett tillstånd som aldrig kan fungera, då själen söker sin egen fullhet och sådana förbindelser kan bara ge antingen självutplåning, kompromisser som begränsar livskänslan, maktkamp, besvikelser eller ett mycket lågfrekvent liv – eller att parterna ändock känner sig ensamma. Bara hela självständiga människor kan bli verkligt lyckliga –och två självständiga själsligen fria människor kan förstås fördubbla lyckan..

Och över till ett annat ämne
Den allra största och mest kraftfulla Kraften – finns i oskuldsfullheten. I oskulden ligger hela Gudskraften bakom – som en gigantisk trygghet – som en pelare av visshetDet inre Barnets rena Kraft är enorm – på ett helt annat sätt än all slags muskelkraft eller dånande annan Kraft. Den som är helt i kontakt med sitt inre Barn och erkänt sin hela oskuldsfullhet – kan aldrig dra till sig något negativt!!! Så denna Kraft är oövervinnerlig. Den Kraft som förmår andra att ”lägga ner alla vapen” är den som alltid ”segrar”.

The Law of Attraction gäller alltid!!!

Ett litet barn t ex, som är helt oskuldsfullt – som inte indoktrinerats in i  ”det gamla Spelet” eller har med sig någon karma – kan stå mitt på en motorväg – utan att bli påkörd. Sådan är Kraften – tryggheten i vissheten att vara älskad – en ren kanal till Gudskraften.

Detta gamla ”att sprida kärlek” och en massa annat som tillhör den gamla Världen, får fortfarande ofta stå som förebild, men som begränsar allas liv. Och många ser ännu upplysning som något dömande – men hur skall något renas och utvecklas om andra inte visar vägen! Och alltför många försvarar ännu sina begränsningar och trycker ner och vill förhindra att människan reser sig och utvecklas. De är alltför rädda om sin tillkämpade självbild i stället för att välkomna sitt äkta själv.

Ju mer sann och äkta man är – desto tryggare är man -för den som känner Sanningen har inget mer att vara rädd för. Ingen mask som kan trilla av osv.. Och Sanningen är själva Gudskraften – som gör att man blir en pelare av Ljus – Liv.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s