Sanning visavi lögn – existerar inte i den större verkligheten

All information om gott eller ont har bara värdet av hur du tar emot det och hur du svarar på det. Det finns ingen Sanning eller inte Sanning i någonting. Allt handlar om hur DU svarar på informationen. Det är dina känslor om allting som sker – det är inne i dig som värdet sätts. Det handlar helt om vad som väcks inom dig. för övrigt är det neutralt.

Alltså dina känslor och din respons – som enbart du har ansvar för.

Du är medskapare till all information som når dig och som berör dig!!!

Andra berörs inte alltid av samma information som du – för de har inget som behöver väckas om just det dilemmat eller vad det kan vara. De har heller inte varit med och skapat just den information.

Så alla draman begränsningar förtryck konspirationer och annat, har du som hänger upp dig på och berörs av, varit med att skapa!!! Du behöver sådan ”negativ” information för att vakna och har också skapat den genom att tro att sådant ”negativt” har makt över dig. Dags att se igenom – ta Ansvar och släppa taget.

Det är inget fel i att svara på och reagera på ”negativ” information från yttervärlden – men förr eller senare inser du meningslösheten och ditt eget ansvar – Den Högre Sanningen och kosmisk lag. Och kan i stället folusera på Ljuset och det goda glädjefyllda Livet. Och därmed bli medskapare till Ljuset i Världen i stället för Mörkret.

Ju mer människor släpper taget om alla drama och ”negativ” information –desto mindre sådan info och desto mindre dramas kan skapas – kosmisk lag.

De som ihärdigt hänger kvar vid – ”titta vad fel och grymt och dom där gör så och se vad ”eliten” gör mot oss osv osv – alla de är medskapare till själva dilemmat.  De uppehåller behovet av både att det förekommer och att sådan information kan läsas och det fortsätter och fortsätter för att mätta behovet av att se dilemmat. Så att ”jag kan visa att jag har sett rätt” – för att visa att ”det är dom som är skyldiga” –  att ständigt leta efter skyldiga (det som uppehåller separationen, krigen  och lidandet på Jorden) – i stället för att ta ansvar för sina egna känslor och inre program. Och därmed uppnå försoning och frid inom.

Att luta sig mot att något/någon därute är det fel på – och gärna tillsammans med andra är en falsk trygghet – att skylla på andra för vad  man känner. Det ger en liten stunds vila från ”att det skulle vara något fel på mig”. – så jag kan fortsätta fly från den egna smärtan. Men den inre ”djävulen” och offret fortsätter att ge en massa känslor av obehag och  kommer aldrig att ge upp, förrän man börjar lyssna på dom.  Offerrollen kan bara leda till mera av det man upplever och känner -man skapar mera behov av att få uppleva sig som offer eller behovet av att se andra som offer.

Man kan ev upplysa helt neutralt – när man renat och försonats med sitt inre.

Den som mottar information från yttervärlden är också medskaparen av den informationen. Om du inte hade haft behovet, hade informationen inte nått just dig!!! Allt handlar om energier och Lagen om Attraction – den som skapar allt i vår Värld.

I ditt Hjärta vilar och känner du Sanningen

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s