Var mitt i dig själv!

Min Ande påminner mig om Vägen – Var mitt i dig själv! Det betydcer bl a att vara i känslan och inte i tankarna. Att så fort något negativt fångar min uppmärksamhet – kan jag skifta över till att bara vara i känslan – i känslan både i kroppen och i själva känslan. Det kan vara oljud eller någon negativ information eller annat. Omvärlden gör allt för att dra bort uppmärksamheten och därmed kraften från mig själv. (Självklart kan jag fortfarande säga stopp om det är något som inkräktar på mig) – Men i de flesta fall kan jag försöka slappna av i både ögon näsa, mun axlar mellangärde – ja hela kroppen och bara vara i känslan. När vi tänker (och  läser) spänns ögon näsrot och ofta också munnen och andra delar. Och i mellangärdet sitter massor med spänningar – rädslor.

Genom avslappnandet och varandet i känslan neutraliseras allt – det blir ingen värdering eller dömande av något. Och man är i det vibrerande Nuet och allt närmare sin innersta kärleksfulla Kärna. 

Det är tankarna och värderandet av en massa saker som hindrar oss att uppleva Kärleken och det är våra vibrationer/känslor vi sänder ut som skapar vår verklighet. Och ju mera neutralt och inte dömande känslor – desto närmare Hjärtat/Kärnan och desto kärleksfullare och rikare Liv skapar vi. Varje värderande/dömande tanke riktas mot oss själva i samma stund som vi dömer/värderar något utanför oss. Och det blir en spänning i vår kropp.

Och när vi äter – hur många äter maten utan att egentligen vara närvarande -”den slank liksom bara förbi” medan vi tänkte eller pratade. Och många äter då betydligt mera än vad de behöver. Och genom att inte vara närvarande – missar man matens andliga innehåll. Allting har själslig – andlig information -råa grönsaker och frukt t ex har hög andlig info -medan kött och skräpmat har bara destruktiv information. Men är  man inte närvarande med maten – är man inte heller närvarande i sin kropp! Äter man godis och skräpmat säger man också till sig själv att man är skräp – en soptunna – att man inte är värdefull. Och cellerna får skräpinfo och ger ett degenerat liv.

En annan iakttagelse om känslor
Molnen är en spegling av kollektivets känslor – vatten i annan form formas genom de känslor vi sänder ut i vår atmosfär. Tänkte till att – där uppe seglar mina känslor … Alltmedan chemtrailplanen flyger här kors och tvärs, utan att spreja just här. Sprejar och gör en massa konstgjorda moln, skyar och div. oväder – för att väcka alla nedtryckta rädslor. Rädslor för överlevnad, maktlöshet, sjukdomar osv – men konstgjorda är dom och konstgjorda är rädslorna – de är inte Sanningen. De är bara verkliga för de som vägrar ta ansvar för sitt eget inre.

Det är otroligt mycket som vi gör ”av bara farten” – ”utan att tänka” på att vi tänker. Men detta tänkande innehåller – (förutom ev. nya tankar) – så innehåller det gamla tankemönster! – det som seglar runt i det kollektiva medvetandet (som vi tankar in) – bildat under tusentals år -från generation till generation – det gamla Spelet som inte är Sanningen! Det gamla som bara leder till dömande, sjukdom, sorger och bedrövelser. Men när vi är Närvarande och just då inte tänker på något, kan nya tankar komma in – som är fulla med nytt liv och äkta Kärlek kommande inifrån.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s