Sommarens terrorister och Cabals

En nästan somrig dag idag – med ”bara” grästrimrar på långt håll. Alla dessa motorer som förstör själva Sommaren. Det pågår ju ett enormt förtryck av det vackra i Livet – det dränks bl a av alla dessa gräsklippare, traktorer och trimrar . Och vägkanter åker man och ”dänger” av med svajande klippare som ofta bara lämnar jorden kvar och ibland klipper man av utväxande buskar med detta monster, så det blir otroligt fula grenar kvar.

Och ingen krattar eller sopar upp allt som ligger kvar på gångvägarna. Vad är det för mening med att klippa gräset när man sedan förfular det hela med massor med gammalt gräs på gångarna.. Och kontrollbehovet som i många år nu ofta tar livet av gräsmattorna – med att klippa det så kort så bara rötterna blir kvar – från ofta 2 dm gräshöjd, klipper man ner till 2-3 cm.

Hur i Herrens namn kan man ta livskraften från gräset på detta vis! Det måste ju finnas en viss gräslängd för att gräset skall kunna  ta upp näring och ljus från Solen. Sådant visste gamla trädgårdsmästare – men nu körs alla dessa maskiner av machomän eller andra outvecklade män, som bara tycker det är kul att köra rally med klippare och kul att det låter om dom.. Och de kör bara efter kontraktet – i kontraktet står det så, att de skall klippa det så kort som möjligt – sjuka hjärnor också vid skrivbordet. Och slavar …

Förr kunde Sommaren upplevas och varas i – nu är det bara saker som skall fixas och kontrolleras (och byggas förstås). Tänk att vi alla faktiskt överlevde livet utan grästrimrar! Trädgårdsägare fixade lite med häcksaxen och det var fortfarande vackert. Och på allmänningarna fick de vilda blommorna uppleva sin sommar. Folk fick en möjlighet att inta Sommarens och Naturens hela rikedom. Och man behöver knappast klippa gräsmattan varje vecka. Vad blir det för mening och skönhet kvar med ständigt kontrollerade gräsmattor, när tystnaden alltid skärs sönder. När den ene klippt, börjar nästa osv.

Det är en av alla Dark Cabals som finns i mångas omedelbara närhet. Som stjäl ooch förtrycker andras Liv.

Alla dessa maskiner – varav vissa när de först kom . var till mycken hjälp för mänskligheten, men som nu tagit över människorna nästan helt. Maskinerna och behovet att kontrollera har tagit över  Naturens verkliga behov. Åter igen de maskulina enrgiernas dominans över det feminina.

Och maskinen Bilen. – utmärkt upptäckt för att ta sig fram på längre sträckor – har blivit till något som skall visas upp, hela tiden bytas ut, lägga stor del av inkomsten på, köra rally och väsnas med. Här i samhället pågick det nyligen på kvällen ett tävlingsrace på vägarna nere i samhället. Ett enormt oväsen – och jag kan bara tänka vilka risker dessa utsatte omgivningen för. Bilen har blivit en förlängning av det maskulina macho-egot. Ett destruktivt och farligt verktyg. Långt från den ursprungliga goda meningen.

Och sen har vi fortfarande den patetiska glorifieringen av motorcyklar – att de skall visas upp som något märkligt. Fastän det för det mesta handlar om gamla gubbar som vill leka macho och tro att de är kungar över något.. Och det får dom väl göra – men inte på bekostnad av andras behov och rätt till Tystnad. Att använda sin ”manlighet” till att föra oväsen kan inte få fortsätta.

Och en gigantiskt monsteruppfinning krutet – som används till allehanda destruktiva gärningar. Att spränga sönder Moder Jord i stället för att följa hennes naturliga formgivning. Att skjuta och skjuta och skjuta. Att skjuta rakter med all denna förgiftning med nedfallet och skjuta sönder Tystnaden som om det vore krig.

Inte är det konstigt att ungarna skriker nu för tiden  När ingen bryr sig i allt det destruktiva som pågår.
Fastän skola och dagis också skapar just detta.

Omtanken och respekten för medmänniskor och Natur måste komma tillbaka! Männen kan inte fortsätta köra sitt eget race!

Gudinnan har fått nog – Gudinnan kommer med Liv i stället för machomotorer och  dödskrut..

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s