Du har valt dina föräldrar

Ja – så självklart är det, att vi på ett själsligt plan  – tillsammans med Högre instans bestämt vilket föräldrapar vi skall komma igenom. De själsliga program vi har/har haft har fordrat en viss uppsättning av gener och därmed vad vi valt att uppleva i Livet.  Så alla ev. barn som ännu skyller på sina föräldrar för det ena eller andra – måste inse att de själva har skapat och har ansvar för alla sina upplevelser. Hur mycken trauma som än har ingått – så är det ett själsligt val att uppleva just detta – för att nu i denna tid helt se igenom och ta ansvar för sitt eget inre själsliv och inre programmering. Jag har själv två älskade såna – som helt får ta ansvar för sitt eget – efter långvarigt bruk av mig som syndabock. (Förstås på min undermedvetna begäran  p gr a mitt inre program.)

Samtidigt är det så att det som yttre barn ev gör mot sina föräldrar (eller tvärtom)- speglar föräldrarnas (eller barnens) eget inre program. Så barn och föräldrar har traumat programmerat inom – stridande inre aspekter, som nära anhöriga spelar ut.

Och självklart har alla föräldrapar också på ett själsligt plan valt vilken sorts människa som skall komma genom dom. Och de flesta familjemedlemmar har tidigare inkarnationer tillsammans, där förhållandena kan ha varit omvända tex barn kan ha varit föräldrar till sina nuvarande föräldrar eller barn och föräldrar kan ha levt i olika parförhållanden och olika kön mm mm. (bara för att uppleva ett så komplext liv som möjligt – en expedition).

Och det viktiga är att inse att alla barn som föds är vuxna själar som börjar om!!! Och att föräldrar inte äger sina barn. De är helt självständiga själar med en egen livsväg och egen Gudomlig plan.  Och man kan inte förvänta sig att barn blir såsom sina föräldrar eller så som föräldrar önskar att barnen skall bli. I den gamla världen kunde barn likna sina föräldrar, då de gick efter samma program som föräldrar lärt dom – i generationer. Men nu vaknar alla upp till sitt sanna jag – bortom de i generationer inlärda mönstren och då kommer skillnaderna att komma i dagen. Fysiska likheter är dock fortfarande vanliga

Och det ev negativa hos föräldrar är en produkt av inlärning och upplevelser genom  generationer – och alla har gjort sitt bästa -ingen har kunnat göra på något annat sätt – då var och en följt sitt inlärda program (och som sagt spelat ut mot andra vad andras inre begärt). Detta alltså enligt den Gamla Världens program. Ett totalt symbios av programmering. En Gudomlig väv.

Självklart ingår också alla andra möten och relationer i det förvalda Spelet.

Och samtidigt som vi ibland omöjligt kan förstå våra släktingars beteenden – så kan vi bakom allt ändå känna och inse att enorma likheter råder. Det negativa som ev spelas ut mot oss – är ju en spegling av det vi redan har inom och som vi oftast också använder mot oss själva. Det negativa som vi ev. möter säger vi redan i vårt inre till oss själva. Det yttre vill bara visa oss på vad vi tänker, så att vi kan försonas med oss själva.

Så egentligen är barn och föräldrar mycket lika varandra – det är bara det att den ene spelar ut det som den andre ännu förtrycker. Men helt uppvaknade föräldrar och barn kommer, förutom många likheter – också att visa på helt nya mönster som ofta inte längre speglar den andre.

Och ingen är skyldig! – bara medspelare i ett förvalt Spel!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Dikter, Poetry, Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s