Skenet bedrar inte längre

Alla dessa politiker – vad skall vi ha dom till – dessa som just nu minglar på loppcirkusen i Almedalen och alla andra som fullkomligt struntar i att skapa ett bättre samhälle. De måste ju bli utbytta!!! Det behövs ett enormt bortplockande (i USA benämns det också med massarresteringar). Alla dessa som skor sig och tar för sig och dunkar ryggar och garanterar varandra bonusar och förmåner och skyhöga pensioner även om de jobbar – som ger varandra nya toppjobb om de misskött sig. Och som aldrig tar tag i några problem – bara satsar på  ”hårda ämnen” men ingen verklig utveckling – alltmedan grunden ruttnar.

Det enda politiker nu slåss för är sina egna positioner och att få några minuter framför TV-kameran. Alltmedan media gör allt för att uppehålla det gamla Spelet. Mainstreammedia är ju i sig självt en stor tragikomisk Hydra. Vilket otroligt smutsigt samarbete mellan politiker makt och media…

Men undan för undan ser vi nu äntligen att de stora pengaskurkarna börjar plockas bort i Världen – förstås syns det inte precis i mainstreammedia ännu. Men det vimlar ju av bedragare på alla håll också i Sverige – i kommunstyrelser och myndigheter osv. Allt detta måste få ett slut. Det ingår inte i Skapelseplanen att människor skall kunna fortsätta med sådana handlingar som inte är till för folkets bästa. Alla som gör andra medvetet illa måste till slut stå till svars för detta! De måste plockas bort från sina poster och ersättas med de som ser till människan och Helheten.

Politiker och debattörer gör utspel och politikerna viftar med små  försök att fånga uppmärksamheten, men där absolut ingen energi finns som stödjer. Så totalt meningslöst pratande och lite övermålning här och lite maskeringstejp där och ”det gäller att ge sken av att jag gör något” ….  Till och med de själva måste väl nu börja känna att de egentligen är väldigt betydelselösa i sina roller.

Det finns ingen energi kvar i allt detta gamla – det är döfött. Därför finns det heller ingen entusiasm hos alla de som är satta att bestämma. Hela detta gamla helt enkelt tynar bort. Samtidigt har inga bestämmare vaknat och kan inte fylla detta med någon ny energi.

Men i stället har folket vaknat i hög grad. Man kan se det som en Gudomlig ordning att – tack vare alla politikers totala inkompetens och ett sovande medvetande – så har människorna blivit tvungna att vakna. En mycket stor del av befolkningen både ser och hör och är kunniga – mestadels mycket kunnigare än någon politiker eller annan makthavare. Samtidigt finns det förstås massor av zombies, som ännu slavar på, utan större reflexion. Men så många medvetna engagerade människor som har reda på vad som händer både i Sverige och resten av Världen, har vi aldrig förut haft. Denna Kraft underifrån måste till slut manifesteras i en totalomvändning – återkoppling både till sunt förnuft, sanning, människovänlighet, värdighet och allas rätt att kunna leva ett bra liv. Alla tjänar på att alla andra också får det bra.

Undrar dock varför vi inte har några White Knights och likn. i Sverige …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s