Från 22 – 54

Så sa min Ande, när jag vaknade. Ja sådant quantumhopp i medvetandet är nu möjligt. Ju mer vi tagit ansvar för oss själva och längtan efter att bli verkligt Fria – desto större quantumhopp kan ske.  Allt behöver alltså inte längre ta en ”oändlig” tid – utan stora hopp kan göras.

Att jag själv gjort ett sådant hopp känns tydligt – det känns verkligen som en helt annan Värld nu. En rent självständig Värld, där jag har full insikt och känsla att jag skapar precis allt i min värld. Att allt det som sagts om Den Nya världen och det goda verkligen är på riktigt! Även om det inte alls – ännu ser ut – så som man inbillade sig – för det har varit och är helt omöjligt att veta, eftersom vi aldrig upplevt det förut. Det blir på ett helt nytt sätt och med nya parametrar. Och osäkerheten ingår – då det blir en ny upptäcksresa i ett helt nytt landskap.

Alla gör sina uppgraderingar till högre förståelse och högre medvetande, även om man inte kan göra quantumhopp innan man insett att man själv är skaparen i sitt eget liv. Så länge man fokuserar på och lägger skulden på andra för att man känner si eller så eller att olika bemötanden och händelser (som berör) ”är deras fel” – då går man ännu i slaveriets ledband. Som vanligt – upplysning av en massa förnekat mörker behövs ännu.  Men det blir ett själsligt fängelse att vara ockupperad av alla ”fel” i världen. Felen och felfinnarna göder varandra i symbios. Att lysa upp det egna mörkret är det som befriar Världen! Alla ”ja men” förhindrar befrielsen.

I denna transition ingår det också att ännu flera inre aspekter dör och det uppstår sorg – för varje sida av vårt gamla jag som försvinner. Precis som om en gammal släkting dör  En släkting som kanske inte var direkt snäll, men man var så van vid honom/henne. Eller t ex den gamla ”inre mormodern” som alltid fanns till hands för andra och ”förstod”, men som måste dö, för hon tog inte hand om sig själv. Eller slavmannen som alltid hoppade upp på beställning, men som var helt utsliten och bara måste dö. Eller hon/han som alltid försökte vara vänlig, behaga, göra ”rätt” på bekostnad av det egna värdet – osv osv. Alla dessa gamla sidor, som vi lutat oss mot – som vi värderat oss själva efter – det som vi trott omvärlden begärt av oss. Alla dessa inre sidor (som Spelet skapat) måste dö!

Och förhoppningsvis går nu också det synliga yttre samhällsspelet mot sin  upplysning. Vad som händer i US och alla bankskurkar och en massa giriga pengamånglare Världen runt och alla de som hotat medmänniskor med det ena och det andra – ja för mig känns det som om allt redan vänt även där. När man vänder på hela Spelet – så blir ju allt annorlunda. Det blir självklart att tänka i rent människovänliga termer – i stället för i kamp mot något. Massarresteringar är proklamerat och Green Light för action de närmaste dagarna utfärdat! Men det viktigaste är att människor inser att de har all makt inom sig!  Att äntligen bli FRI. Och att känna att Livet är till för att vara lättsamt och glädjerikt – att kampen är borta.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s