Ljuset i tunneln

Det känns verkligen mer och mer konstigt att jag/vi varit inlåsta i detta gamla Spel. Men samtidigt kan jag mer och mer se det som ett kärleksfullt val – ett val för att expandera Livet – för att uppleva alla dessa kontraster/prövningar, för att nu och sen få känna sötman av själva befrielsen. Om vi inte upplevt allt detta som vi gjort i det gamla Spelet – hade vi inte haft den känslomässiga grunden och inte heller Moder Jords djupa energier – med oss – nu när vi fortsätter.

Och inte heller hade man kunnat tro att all denna förändring skulle ske så snabbt… Det känns som om vi är väldigt nära the tipping point – eller till och med att det redan har tippat.

Skickar med en av de många länkar om vad som sker bakom kulisserna The good guys som verkligen tar tag i the bad guys. Till skillnad mot alla fega svenskar – ja ni män får ursäkta – men jag hör ingen svensk man ta på sig ansvaret för att rädda varken landet Sverige eller Världen. Men det behövs kanske att man t ex varit krigsveteran – och varit i botten och sett ondskan och tagit sig igenom till livet, för att inte vara rädd längre.

I Sverige verkar det ännu mestadels vara kvinnorna som tar på sig den största bördan – som upplyser och säger sanningar. Alla dessa grundläggande mänskliga sanningar om det mänskliga förtrycket och förstås förtrycket mot kvinnorna och det feminina i vår Värld. Men ingen svensk manlig verklig power eller muskelkraft, tar på sig något större ansvar för Världen eller människans befrielse. Män är mestadels inne på atkriga och debattera (vilket inte löser något) -och inte på att verkligen stödja kvinnor fullt ut, i samhället eller stå upp för något större. Svenska män verkar ha fastnat i antingen bara en massa ord – eller knytnävar. Och alltför många – både män och kvinnor slåss ännu för att behålla det gamla Spelet – för det ger dom PENGAR och en känsla av makt. Men ack vad dom bedrar sig. Och alla som på något sätt medvetet gör andra människor illa och lurar och skor sig – kommer att falla på eget grepp.

Allting blir verkligen allt mer multidimensionellt – alla dimensioner blandas, virvlar runt och expanderar ut – in. Ser det mesta med helt nya ögon – och då blir det också en helt Ny Värld. Man ser/upplever både sitt inre och yttre samtidigt – och man är i sig själv och samtidigt öppen för Världen. Inte rent från det gamla än, men med övervägande nya ögon – det finns ingen återvändo och det finns inga misslyckanden. Bara erfarenheter på väg framåt – uppåt. Att detta år 2012 kunde bli såå omstörtande på inre plan … födslosmärtor och bliss i ständig blandning.

Det multidimensionella sinnet gör att man måste överlämna sig åt sin Ande och Skapelsekraften – annars skulle man ”bli tokig”. Man får helt enkelt ge upp kampen och separationstanken och lita på att bli ETT med allt som ÄR. Endast då kan verklig Frid och Harmoni  uppstå. – Men man Är ändock Den man Är.

Det Goda är verkligen på väg – även ute i Världen.

News 22 juni 2012 – en lång bloggradio-inspeln, men väldigt hoppingivande.

+ lite till

.

The Galactic Free Press

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s