”Utveckling” utan omtanke = dödens väg och UFO

Boende i en kommun som troligen innehar de allra mest mångomfattande och splittrade energierna (av många kosmiska skäl) – verkar den stora Hydran kommersialism och storhetsvansinne, ha fått övertaget. Långt över majoriteten av invånarnas vilja. En  helt vansinnig plan på att ”göra samhället till en stad!” – till vilken glädje och nytta??? Men våra beslutsfattare överhuvudtaget i landet verkar helt ha tappat sansen på alla plan.

Den stora besattheten och maktbegäret att få fatta stora beslut – oavsett det gäller skövling eller monumentbyggande.

Ingen bryr sig längre om livskvalité!. Det handlar bara om att bygga, allt utom hyreslägenheter – men köpcentra och dyra bostadsrätter. Vilken äcklig Hydra denna kommersialism är. Vartenda litet grönområde bebyggs och alla skall helst handla per bil -.USA.syndromet. Stor bättre störst – men utan substans – bara yta och utarmning – konkurs. Det utmynnar bara i stora äckliga sopberg och fullproppade människor. Inser man inte vilka gigantiska sopberg all denna köphysteri skapar – där människor förleds att köpa ny spis vart 5:e år och prylar som överbelamrar hemmen, så att man måste hyra lagerlokaler för att ha allt skräp i … Det hela är rent äckligt – när människor vältrar sig i prylar och mat. Mycket orena energier – som kletar i det kollektiva medvetandet. Och mera bilkörning med avgaser och trafiklarm – så helt emot en verklig utveckling!

Det kan bara kallas utveckling om omtanken om människa och natur finns med – allt annat är utarmning – förstörande mekanismer för det mänskliga livet på Jorden. Ett gigantiskt tärande. Som inte tillför, utan TAR!

Var finns alla män? som med kraft kan säga ifrån – när all slags omtanke körs över. Att förstöra Naturen på alla möjliga sätt – Var finns männen som vårdar och vördar Naturen? – och Människan – gentemot Hydran pengamakten! Varför ryter ännu just inga män till för att stoppa hänsynslösheten överallt. Varför körs de svenska invånarna över i skenet av att det skulle vara mera synd om invandrare än svenskar! Varför ryter så få officiella män till om islams grundläggande kvinnoförtryck! Varför ryter inga män till när våra skogar kalhuggs.

Varför pratar alla beslutsfattare numera, utan att  bry sig om det dom är satta att förvalta. Det mesta kan man nu bara kalla floskler – utan substans. En massa rena lögner, som inte stämmer med någon verklighet. Det existerar ingen omtanke längre – bara ett utökande av det egna Egot. Hur skall vi bli av med alla dessa frälsen – som dunkar varandras ryggar och skor sig och som aldrig lyssnar på medmänniskorna, som blir tvungana att leva med deras EGO-beslut och imperiebyggande.

Men alla som har talförmågan – borde också använda den – och stå upp för ett bättre och omtänksamt samhälle. Och inte bara tiga och falla undan – vi har alla ett Ansvar! Dessa beslutsfattare rider på det undfallande sättet – som blivit Sveriges icke önskvärda ”varumärke” – fegheten!

Det är snart bara i Sverige som man inte står upp för något. Sverige har bland den största rädslan för att säga ifrån. Och där alla vaktar på varandra för att hugga och döma den/de som säger ifrån om allt som är fel. Att döma upplysaren i stället för själva felen – är ett mycket destruktivt mönster – som ännu härskar i Sverige.

Ok – många av oss har sådana dominerande översittare inom oss – och det gäller att också lyssna på dom och be dom ”veta hut”. och inte döma oss när vi säger ifrån!

UFON
Våra bröder och systrar i Universum verkar nu komma allt närmare oss – ja nära är de hela tiden – men de gör sig nu mera synliga. Mängden av UFO-videos på nätet ökar stort. Deras mera påtagliga ankomst skulle för mig och många andra vara glädjande. Jag menar att – i denna helt absurda värld som nu är – där pengarna tillåts styra överallt och kvinnor förtrycks och det anses ännu inte som något större problem!!! av en massa herrar – där bilar och motorvägar är viktigare än grön Natur – där oljebaroner m fl sitter och stoppar den alternativa energin mm mm – då är inte invånare från andra Planeter och deras farkoster speciellt märkvärdigt. Däremot vet jag att de känner till all denna förstörelse och kommer med hjälp att befria oss. Med högre teknologi bl a. Jag längtar efter deras mera synliga samarbete.

Vi ingår faktiskt i den Galactiska Världen – vi har bara inte vetat om det förut  – informationen har varit bortkopplad för många. Och nog känner jag större samhörighet med dom, än med alla zombies och kalla förtryckare som går omkring här på Planeten.

I väntan på mera synliga Galactiska vänner … så får molnet duga.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s