Att gå – och vila i Tiden

Vi förs nu in i ett uppsnabbat skapande – tanke blir allt snabbare handling – manifestation. Man kan också se det som att vi är (i många fall) helt närvarande i den enkla vardagen. Om vi så bara tar ett steg – så är det tanke känsla och handling i ETT. = skapande. Men uppsnabbat skapande måste inte betyda att vi gör en massa på det sätt som vi förut betecknat som att göra. Utan mera som total Närvaro – där tanke och lyfta ett finger blir ett medvetet ETT.

Och i och med att vårt medvetna skapande av allt sker i Nuet, så upphör Tiden som mätinstrument allt mer. I stället. expanderar Nuet.

På samma sätt kan vi uppfatta att Tiden både går allt snabbare – eftersom intryck och händelser kommer allt tätare – far förbi i jetfart. Och mitt i allt detta kan vi ändock känna att Tiden – Varat står stilla. Men även Varat är fullt med pulserande Liv.

I denna paradox av snabbhet och stillhet – finns Nuet – Varat – Livets Puls –  Allt bara ÄR.

Ju mindre vi låter alla intryck haka fast i oss – desto mera kan vi vara i vår egen mittpunkt – där vår egen Kraft är samlad. Desto bättre och fullödigare kan vi skapa vårt eget Liv. Det finns inget mervärde i att ständigt vara uppdaterad i vad som händer i Världen. Om man bara låter sinnena vara öppna – så kommer det som vi ev behöver veta, att komma till oss. Att alltid ”vara uppdaterad”  splittrar och försvagar oss. Man kan vara öppen – men låta det mesta flyga förbi – såsom svalorna…

I ett skapande med full Närvaro – deltar vår inre kvinna och man i ett kärleksfullt samarbete. Där den feminina aspekten känner efter vad som bör och behöver göras,  samtidigt med inkännandet av och hänsyn till det inre Barnet  oskulden – alltmedan den maskulina aspekten/kraften stödjer detta. Allt för att ett så maximalt gott Liv skall levas med största möjliga lätthet och glädje. Ingen inre maskulin dominans längre – som alltid betydde överansträngning och brist på omtanke om hela Självet! 

I meningen – ”Skapandet snabbas upp” – som min Ande gav mig vid uppvaknandet i morse, kände jag meningens hela innehåll, men att sätta ord på det är inte så lätt …

Medan Tiden snabbas upp så den till slut står stilla – innebär Den Nya Världen och Nya Tiden att vi alla måste lugna ner alla slags tempo – så att vi alltid t ex andas fullt – helt och lugnt. Utan full och djup andning – inget fullt Liv! Själva Livet flyter genom vår Andning!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s