Moder Jord – mull – Liv

Jag börjar med att konstatera  insikten om att – självklart gör all HAARP-verksamhet (geoengeneering och vapenagenda mm mm) så att vi känner ett väldigt stressande och uppsnabbande av energierna. Självklart när de skjuter snabba energifrekvenser genom vår kollektiva luft att både vi och djuren känner av detta. Där många djur mystiskt har dött t ex. Nu har ju allt också en högre mening – jag bara konstaterar HAARP-effekten. Och jag ser alla HAARPade och chemtrailade moln här ovanför. Sådant måste förstås upphöra efter en tid – tillhör nog bara denna stora transformationsfas. Och jag hyser ingen som helst rädsla för detta – bara ett konstaterande.

Men Moder Jord ropar nu högt till oss – att vi måste förena oss med Henne. Inte ta avstånd mera genom att bo i intellektet – utan bli närvarande också i våra känslor och vara Närvarande i Naturen. Jag förstår att för de som ännu befinner sig i logikens kantiga hårda skelett och byggnationer, låter sådant ännu långt borta. Men för alla som är på väg – in i sig Själva – in i Livet är det tid att inse att det är utveckling och framåtskridande att förena sig med Jorden.

Jag känner att det är svårt att sätta ord på denna känsla – det pulserande vibrerande äkta Livet går inte att hängna in i begränsande ord

Men – det är alltså inte något bakåtsträvande – tvärtom -och ett omfamnande av Helheten i stället för bara de små verktyg som intellektet kan använda till att skapa på Jorden. Enbart instinktskraften – eller enbart logikens ”kraft” kan inte skapa något verkligt gott för mänskligheten. Men med Moder Jords Kraft tillsammans med genomlysta instinkter och genomlyst intellekt –som alltid också har kontakt med Hjärtat – kan det bara bli kärleksfull Skapelse!

Själv känner jag nu att i och tillsammans med Jorden finns det BARA Liv. Jord och mull är enbart Liv i min känsla. All förknippning med gammal död är borta.

Allt är ständigt Liv i evig förändring. Och även om jag själv är programmerad att leva här på Jorden så länge jag har lust, så vet jag att det inte finns någon egentlig död – bara nya upptäcksfärder för själen – ständigt nytt Liv.

Det ligger en stor glädje – Livspotential i kontakten och föreningen med Moder Jord – en Urkraft som ger en stor trygghet och just Kraft. Den kallas också Kundalini-energin. Och när den fulla Kraften undan för undan släpps på – inifrån Moder Jord och upp genom Hjärta och intellekt och ut i Kosmos – då blir vi verkligt levande. 

Begränsande tankar hindrar kraften att flöda fritt. Och de som är starkt fast i intellektet eller har starka kontrolltankar, har bara kundalini till sexuell avreagens. Det finns då en stor åtstramning, ett stopp mellan huvud och underliv – och hjärtat får väldigt lite både energi och omtanke. Och ingen verklig livskänsla förstås – då det behövs Kundalini för att uppleva Liv. Och de som lever mest i instinktsriket har väldigt få energiströmmar till hjärta och intellekt – ett mycket begränsat liv det också – och leder ofta till en brist på mänsklig värdighet, då allt bara väller över – Kundalini utan hänsyn. Och oftast förstärkt med alkohol .

En fri kanal – från Moder Jord – genom hela vår kropp – och ut i Kosmos – ger en stor Livskänsla och blir till slut en extas över Livet. När det är färdigrensat och alla begränsande tankar och motstånd är omvandlade.

När all rädsla är omvandlad – då är vi äntligen fria och Livet kan strömma fritt genom oss.

Vi har precis allt att vinna på att närma oss Moder Jord, Naturen och alla djuren. Medan däremot färdriktningen mot logikens, det abstrakta, monumentbyggandet, Turning torso-syndrom, teknikbesatthet mm mm – leder enbart till allt mindre Liv och livskänsla – och sjukdomar.

Moder Jord och vi ÄR ETT – vare sig vi vill eller inte – och ju mer vi försöker ta avstånd, från Henne och inte bryr oss – desto mera motstånd får vi i livet.

Så i stället för tankar på nedmontering och ”död” i mull och Moder Jord – så blir det en uppkoppling till Livet! Att koppla på den fulla Livsströmmen.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Moder Jord – mull – Liv

  1. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog and commented:

    En rent LIVSVIKTIG repris – i högsta grad gällande!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s