Torftiga liv …

Ett synligt tecken på hur mycket människor ytterligare förslavats de senasxte 10-20 åren är att så många kommit totalt ifrån Naturen och det växande. Då jag nu bott i lägenhet i 20 år, har jag sett förvandlingen. Förut hade de flesta balkonglådor t ex   – nu nästan ingen. Och all naturlig Natur i samhällena har försvunnit och ersatts med (i bästa fall) – designade rabatter och nästan färglösa parker. Man har försökt att totalt kontrollera Naturen – vilket visar på ett stort förtryck av det Feminina i Skapelsen. Tuktan och kontroll. Och människor som inte ens kan tänka på växtlighet och blommor, är inte i kontakt med sina känslor och sina feminina aspekter – vilket är en förutsättning för en balanserad människa.

Det härskar ännu en stor brist på mjukhet i samhället.

Mjukheten sminkas ännu över med tjocka lager smink och med en sjuklig vurm för logiken och det pratade och skrivna ordet = av logiken bestämt sätt att uttrycka sig och inte blanda in känslorna. Förutom när det gäller alla sportsammanhang – då skriks det och skriks det – med en total dominans av de utåtgående instinkterna och de maskulina energierna. Och ingen som helst omtanke om mjukheten och det sårbara runt omkring som de vältrar sig över. Så ytterligt torftigt när människor sänder ut sådan primitiv obalans.

Alla dessa som fastnat i detta primitiva beroende av sport, är för mig ännu mycket små människor (små, för att de ännu inte utvecklats till sin fulla potential som människor) Och de herrar (eller damer) som ev läser detta och tar åt sig – struntar jag fullkomligt i – för sådant fokus och beroende ÄR primitivt och ytterst sorgligt att umgås med. Men de kan förstås ännu uppskattas av de som har samma instinktiva obalans – eller som låter sig domineras – eller som blir mammor till dessa omogna och ”tolererar”.

Detta är bara ytterligare ett tecken på det maskulinas dominans över det feminina och det inre Barnet.

Heder åt de män som tar avstånd från sport!

Åter till blommorna – om man inte har växtlighet omkring sig, har man inget som speglar det mjuka inom och det mjuka är kanalen till Hjärtat och Gud – Skaparen. Man blir en kall och hård mänska utan dessa yttre speglingar och bevis på Kärleken. En mänska som styrs av enbart förnuft och instinkter.

Natur – det växande och Skönhet är LIVSVIKTIGT på ALLA sätt!

Samtidigt växer Skönheten hos många människor – hos de som inte längre slavar och som nu gör allt för att försköna Världen – genom sina trädgårdar och sina hem. Men att se torftigheten hos alla med lägenhet här runt omkring känns beklämmande. Storstockholm och andra städer är torftiga – men på landsbygden har de kalhyggena mm – maskulin dominans över det femina.

Människor levde ofta ett rikare liv bara för en 20 år sedan och bakåt – då man ännu hade kontakt med Naturen och det fanns en vårdnadstanke om den – den vårdnad som ofta verkar helt nedmanglad nu. En massa teknik och ett överflöd på ”häftiga” materiella ting och prat prat, gör inte livet rikare – tvärtom – det ger bara bedövning av Livet. –

Men Gudinnans Kraft och Skönheten renar och pockar på, så att den maskulina dominansen upphör – både inom och utom. Den maskulina kraften MÅSTE böja sig och börja lyssna. Livet talar!

Att inte vara öppen för Skönheten i Skapelsen – visar på ett torftigt liv.

Det finns ingen som dör av att vara mjuk – tvärtom – det är Vägen till själva Livet!

Plantera blommor – VÅRDA dom –  och få ett mjukare, mera avslappnat och rikare Liv!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s