Trädgård som teaterkuliss

Trots kontakten med Källan måste jag fortfarande ”tycka till” – då det berör min omedelbara närhet. Min upplysningsAnde pockar på. När  grannar fortfarande jobbar med det maskulinas energidominans över det feminina och växande Livet. Hur de enbart har trädgård som kuliss – något som skall fixas – tuktas – visas upp som kuliss – utan att vara i kontakt med sin trädgård. (Självklart ett resultat av att de inte har kontakt med sig själva) Där trädgårdsarbete enbart betyder att ta fram bullrande maskiner. Och bygga och såga tegelsgtenar! mm mm. Att aldrig stanna upp och varken bara vara i sitt hem eller sin trädgård. Och det kan ju vara ok – så länge det inte går ut över andra medmänniskor.

En trädgård som man aldrig ÄR i och umgås med – blir en väldigt torftig och kall kuliss. Även om man sätter dit blommor. Energierna som sänds ut är inte mjuka och kärleksfulla, utan sänder ut att – här gäller ytan och ”kontrollen” över Livet. Och självklart till men för sin omgivning – när skönheten och det njutbara i Livet och Naturen dränks i motorer. De sänder ut en massa kamp och stressenergier. Och det blir trädgårdar utan själ.

Många säger sig ännu vilja ha en trädgård som inte behöver någon skötsel! En mycket andefattig inställning. Att t ex ha bara stenar, kaktusar eller annat liknande – speglar ju hur torftigt inre liv man har. Visst bestämmer andra över sitt liv, men ännu upphöjs allsköns tillgjordhet eller torftighet när man pratar om trädgård – trädgårdsdesign är ett kallt begrepp, som utmynnar från intellektet – inte från hjärtat. All slags ”design” utmynnar nästan totalt från intellektets kontroll över hjärtat. Oftast gäller det ”att bara vara annorlunda” – långt från alla skönhetsbegrepp och harmoni. Harmoni kan bara uppnås när hjärtat får leda intellektet.

Människor tror ännu att om de stylar ytan så kan ingen se innehållet. Men allting handlar om Energier – och det går inte att dölja det som är under ytan – energierna finns där och sänds ut. Ytan kan kanske lura andra som döljer sig lika mycket bakom en yta – men alla påverkas av det illa dolda.

Och både yttre hem och trädgård är en spegling av det inre landskapet. Det handlar inte om att döma någon, utan  mera om hur allting fungerar, då människor ännu tror att de kan gömma sig bakom någon slags yta. Det bakomliggande går inte att gömma för omvärlden. Energier har inga gränser – går inte att gömma bakom putsade eller oputsade skal.

Och de som ännu använder maskulin dominans måste lysas upp – för att vi skall få en Ny och kärleksfull Värld. Och allt vad t ex de ännu hänsynslösa gör, blir en del av det gemensamma kollektiva medvetandet – de Energier som sänds ut  i omgivningen. De sprider negativa ”vibbar”. Och inte kan väggar hindra  negativa vibrationer. Så alla som finns i vår närhet blir till vår egen energimiljö. Samtidigt måste vi inse att mycket av vår omgivning speglar vårt eget inre. Ja det är komplext….

* Läs gärna och se foton i min andra blogg Foto och Tankar – länken till höger …


 

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s