Att vila i Källan

Det alla egentligen hela tiden längtar efter är att åter få kontakt med Källan. Och vi leds nu på alla sätt tillbaka – in i Källan – utan att lämna vår Kropp.

De Energier som nu nått Jorden för med sig en stor Nåd – ett helande av våra hjärtan. Det är Gudinnans Energier.

Alla försök vi gjort och gör åt alla möjliga håll – har vi gjort för att vi längtar efter att må bättre .Men det vi egentligen söker – är att komma tillbaka Hem – till oss själva och Källan. Men de flesta försöken har gått åt rakt motsatt håll – där vi bara kommit längre bort från Källan – Hemmet – Hjärtat.

När vi åter dras in emot Källan, innebär det också att en massa delar av oss dör – då dessa delar bara skulle fortsatt att leta åt fel håll. Och detta upplevs oftast som om vi dör – att det blir meningslöst att leva. Vi kan inte längre hänga upp oss på något utanför oss själva. Åsikter och tyckanden – ansträngningar för yttre bekräftelse – ”framgång” eller tvång för att bli godkända osv – blir meningslösa när vi inser att det enda som har verklig betydelse – är kontakten med Källan – med vårt Hjärta. Bara därifrån kan allt detta hämtas upp! .

Och vi får öppna oss för att ta emot en helt ny Världsbild -med helt nya tankar på vad livet på Jorden skall innebära. Och då måste mycket av den gamla plattformen och tankar på vad ett gott liv är – försvinna. Då vi inte upplevt detta förut – så kan vi inte föreställa oss det – bara få glimtar av det. Och att lämna det gamla både goda och trygga helvetet kan kännas obehagligt – men vi måste öppna oss för en Ny Värld – utan helvete – men med kontraster, som får oss att fortsätta sträva framåt.

När vi  vilar i Källan vet vi att precis allt är omhändertaget och det som sker är bara för vårt och omvärldens allra bästa .Det innebär inte att vi måste sitta stilla och bara vara – men i dessa tider då vi dör på många vis, blir det viktigt att stilla sig ibland och låta Källans Nåd bryta sig igenom.

Nåden och Gudinnans energier hjälper oss att försonas med oss själva. Det innebär alltså att alla röster inom oss som krigat och slagits – nu dör. Och detta speglas också utåt. Alla yttre försvar blir meningslösa. Det är Surrender – som gäller. Bara i Hjärtat finns lösningen. Ju mer man lyssnat på sig själv och renat sig från det gamla Spelet – desto närmare Källan är man förstås. Men denna Nåd gäller alla!

Och samtidigt som vi är öppna mot omvärlden – blir det egna Jaget det viktigaste. Inte på gammalt egovis, utan insikten att det egna livet måste få huvudfokuset. Att Världen förändras när jag drar tillbaka mitt fokus från vad omvärlden gör och inriktar mig på att göra mig själv lycklig! Omvärldens olika negativiteter pågår – just för att jag/människor inte stannar upp, lyssnar och tar hand om sitt EGET inre och yttre liv.

Detta yttre focus skapar allt det negativa – det vi vill bli fria från! Det är så energimatematiken fungerar. Bara fokus på allt det goda vi VILL ha – kan skapa det goda!

Det är inte lätt att sätta ord på Nåden …

Att få vila i Källan och känna sig älskad – bara för att man finns.

Att älska sig Själv – är att älska Källan

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s