Det Rosa Cancer-Bandet – göder cancer …

Alla som går omkring med detta Rosa band, tror att de gör något gott. Men det de gör är att stödja cancer och lidandet på Jorden. Genom att fokusera på en sjukdom – befäster man och göder själva sjukdomen. Cancer står för offertanken – något som kollektivet ansett som dödligt och ofta obotligt. Som något bortom all kontroll. Vilket inte är fallet! 

Det är alltid ett negativt tankemönster bakom alla sjukdomar. Så bara förändrade tankar om sig själv – kan upplösa/bota själva sjukdomen!!! Om man med kemikalier eller kirurgi tar bort någon cancer – utan att självinsikt och självkärlek uppnåtts – måste de sjuka tankarna skapa cancer på andra ställen eller andra sjukdomar.

Alla sjukdomar är Själens signaler om att ”du tänker inte kärleksfullt om dig själv”. 

Cancer innehåller mycken sorg över självet. Ofta en förnekelse av det inre Barnet. Samtidigt lider ofta de med cancertankar av allt lidande de ser i Världen och hänger sig åt det – i stället för att lyssna på sitt eget lidande.
Men  Rosa bandet som främst är till för bröstcancer-gödning, har en lite annan sammansättning. Det är en mera maskulin approach – då denna form av sjukdomsmanifestation ofta skapas av de med mycket manliga energier – ”människor i farten” – mycket aktiva osv – vilket i sin tur beror på att de övergivit sin verkliga omtanke – sin moderlighet om sig själva och ev barn.

Där de mjukare  och skörare känslorna förtrycks. Och män stödjer gärna detta Rosa band – av många skäl. Tankemönster som ofta innehåller stark aggression över att kroppen inte lyder det gamla egot – att man inte längre duger som ‘könsvarelse’. Däri ingår både bröstcancer såsom prostatacancer. Man vill inte inse att man först och främst är människa.

Men som sagt – allt detta bara befäster och göder det hela. Det man lägger fokus på blir det som får näring – dvs tanken på sjukdom och cancer.

Då svenskar är mästare på att lida med andra länder och folk och har som gammal måttstock att man alltid skall vara snäll, ödmjuk, tänka på sin nästa mer än sig själv, skänka till alla nödlidande (även om man är fattig) och att bli bedömd som ”god” är för många ännu det viktigaste.

Då många svenskar bär detta mönster av lidande och att förneka sig själva – blir också cancer väldigt vanligt!

Att bära Rosa bandet är detsamma som att stödja offerrollen coh lidandet. De kunde lika gärna gå omkring med ett svart sorgband på kavajen eller blusen. De sänder destruktiva signaler till den kollektiva samhällskroppen. Men så har svensken fostrats – ”man måste vara ”god” och visa att man bryr sig” – även om detta bryende göder det man vill ha bort. Och mycket av detta Rosa Bandet-bärande och reklamande – är i själva verket det egna egot, som vill visa upp att man är ”god”.

– Vi måste sluta fokusera på sjukdomar och i stället fokusera på att lära oss älska oss själva och det fria friska som är Livet själv och fokusera på allt det som vi vill bli, ha  och uppleva  i Livet.
– Bara det upplyftande positiva – det vi VILL  ha – kan bota/upplösa  ev ”sjuka domar över oss själva”.

Allt som vi är emot – blir det som bibehålls och växer. Dit går vårt fokus – vår  egen Livsström – vår kraft – i stället för till det vi verkligen vill känna och uppleva.

Detta är inte ett dömande – inget rätt eller fel – men en förklaring på hur tankarna/energierna .skapar allt i vår Värld. Vi har – på en själslig nivå – valt olika tankemönster (DNA) –  med därtill så småningom hörande sjukdomar – för att slutligen se igenom hela Spelet – transformera vårt DNA och bli fria friska människor – men valet är vårt eget…!

Cancerns ”gåta” är löst – för länge sedan!

Min Ande visade mig ett Rosa Band innan jag vaknade – så jag förstår att jag skulle skriva lite om detta. (Jag har ju själv varit en Mästare i cancertankar – men utan yttre manifestation, då jag tillåtit mig att känna alla sorgsna tankar/känslor och då behöver inte kroppen manifestera några yttre varningssignaler – jag har burit på 37 olika sorters cancerformer/gener/DNA enl min Ande – så jag är en sann expert). Cancer skapas i olika organ och kroppsdelar – helt p gr av olika negativa tankemönster. Så vissa tankepaket skapar cancer i det organet och andra tankemönster skapar cancer på andra ställen.
* Jag släpper nu denna neddykning i det gamla paradigmet – om just detta.

Det borde nu vara dags att gå till grunden med själva orsakerna till alla ”sjuka domar” – som inte hör hemma i en upplyst Värld.

”Dina sjukdomar är din medicin!” – tillägger min Ande idag okt 2015 ❤

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det Rosa Cancer-Bandet – göder cancer …

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s