Att sluta vara EMOT

”I’ll give you a clue – it’s all about Love” – säger min Ande.

Vet inte riktigt var jag skall börja för det finns hur mycket som helst att säga om detta – att vända på hela det gamla tankesättet.

Detta gäller till stora delar alla vi som har starka energier/känslor som vill bli befriade. Det vi ofta är rädda för är att vår egen ilska och avsky skall ta över och göra oss obekväma för omgivning och ev isolera oss. Men det är vårt eget dömande av det som finns inom och som vi blivit skapade med – och är ingen slump eller felkonstruktion – bara låsta energier och dold nedtryckt Kraft.

Alla som protesterar i Världen – är medskapare till det dom demonstrerar mot!!! Protester och upplysning är en fas i vårt uppvaknande – men vi kan inte stanna där. Bilden visar helt genialiskt hur det förhåller sig. När människor kliver av – så upphör maktövergreppen. Om ingen böjer sig och om ingen längre sänder ut vibrationer på underlägsenhet – så upplöses övermakten..

Men först gäller det som jag sagt förut, att alltid först våga visa hela sitt riktiga jag – så att den rädslan förlöses.

Allt som vi känner avsky och motstånd mot – skapar JUST det som vi vill bli av med! Detta gäller allt, både i det nära livet och i samhället. Det är vi (och andra) som känner avsky och motstånd som sänder ut just de energier som i sin tur skapar det avstånd och motstånd som ”de jobbiga” känner av och därmed uttrycker på alla möjliga hänsynslösa vis..

Avskyn och också det hänsynslösa finns redan inom oss – men vi vill oftast bara se speglingarna av det hos andra. Det vi sänder ut blir ett energiklot som sugs tillbaka till oss själva.

ALLT som vi förnekar inom oss själva MÅSTE skapas ”där ute”. När vi lyssnar och tar Ansvar för vad vi känner – kommer det negativa ute, inte att skapas längre. Inte i närheten av oss. Och det upphör genom att alla lyssnar på sig själva undan för undan.
ALLT HANDLAR OM ENERGIER och är ett kollektivt EnergiSpel.

 Det handlar inte om att ”vara god eller vända andra kinden till” – utan om ren självbevarelsedrift och självkärlek – att dra tillbaka vårt fokus ifrån andra och stanna hos oss själva. Och när vi känner avsky – så avskyr vi oss själva samtidigt – och när vi är arga känner vi samtidigt ilska mot oss själva!!! Genom sådana känslotillstånd kan vi aldrig älska oss själva och känna äkta lycka – och kan inte ta emot det goda som väntar oss..

De tankar/vibrationer av avsky, ilska eller annat som vi sänder ut – blir till det energifält som vi omger oss själva med – och inget gott eller upplösning av omständigheter kan skapas eller ta sig igenom vårt negativa filter..

Men det bästa vi nu kan säga till oss själva – som min Ande påminner om, är att — DET ÄR KÄRLEKEN BAKOM PRECIS ALLT !!!- som driver fram våra sår och besvikelser och aggresioner – för att helas.

Det finns ännu otroligt många som ”bara pratar kärlek o ljus” och ”vi är alla människor och lika värda” osv – alla dom har ännu förnekat sitt eget mörker och för dom kan det aldrig hjälpa att ”sluta vara emot”. – för de lever ännu i förnekelse. Och de dömer ännu både sig själva och andra.

Vi kan inte smita från vårt eget Ansvar för vår egen lycka! Vi kan bara bli lyckliga när vi släpper allt motstånd – bara då kan det goda komma till oss! Inget gott kan ta sig in genom att vara emot saker och ting i livet och i samhället. För vi är då samtidigt emot delar av oss själva och när vi inte älskar oss själva helt – kan inte Universum ge oss det vi i hjärtat vill ha. Vi kan forfarande kämpa oss till vissa saker – men på bekostnad av kärleken till oss själva.

Våra utsända energier måste matcha det vi i hjärtat vill ha. Men ofta pågår matchning av energier för sådant vi inte vill ha. Energierna är alltid i perfekt match med vad vi sänder ut och vad vi tar emot och ser. Andra människor ser ofta inte detsamma som du t ex – då var och en bestämmer sin egen upplevelse av vad de ser. Var och en har sin  egenskapade verklighetsbild. Men olika grupper har samlat sig för att kollektivt tänka samma och därmed kallar dessa det för Verkligheten. Men det är den gruppens verklighetsbild.

Dock finns den grundläggande Sanningen att vi skapar allt själva genom våra tankar och ju närmare den egna Kärnan och Källan en människa utgår från – desto större Sanning och Skaparkraft och Kärlek. Och lägre Sanningar kan inte längre få styra över kollektivet – då det inte främjar det kollektiva Livet och den kollektiva Lyckan.

Så när vad som helst som pockar på vår avsky, ilska, rädsla eller likn. visar sig – har vi det utmärkta tillfället att dra tillbaka vårt fokus från omvärlden och komma hem till oss själva och säga och känna att Kärleken är på väg till Dig och Mig och andra. Och ”Det där kommer att lösa sig – jag behöver inte kämpa mera-

Visst finns det människor som ännu inte uttryckt hela sin sanning -som ännu har rädslor kvar –  rädsla för att inte ”vara omtyckt” för uteslutning dvs beroende av andras godkännande osv – men för alla som gått igenom det stadiet, är det dags att prioritera den egna lyckan! Och därmed åstadkomma verklig förändring i det kollektiva medvetandet.

När avsky obehag eller ilska bubblar upp – tänk:  Kärleken och det Goda är på väg även till mig! För det är en Ny Tid nu!

Kärleken är på väg! . Den ligger bakom ALLT SOM HÄNDER – Kärleken driver på för att rena och hela Allt!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att sluta vara EMOT

  1. Ping: Det viktigaste nu – självständighet!!! | Gunillasolara's Blog

  2. Ping: Släppa taget om hela den gamla Världen | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s