You can’t get it wrong

Nej vi kan inte göra fel eller ta ”fel väg” eller göra något misslyckande. Vi kan inte ”ramla av vägen” – förutom om vi lämnar Planeten. Men då är det ändock helt enligt Vägen. Allt är förprogrammerat ifrån Själens högsta personliga källa. Vi använder vår ”fria vilja” – men det är vår Ande som styr även den!!! Det som t ex nu sker är en ren kosmisk matematik – att det vi har tryckt ner under årtusenden av förslavning – kommer upp och manifesteras på olika sätt. När det kommer till ytan – blir det också en synlig manifestation. Inre energimönster skapar yttre energimönster i form at materia eller yttre händelser.

Därför är det helt meningslöst att tänka på vad som varit och hänt – när vi väl kännt efter i vårt inre vad vi verkligen känner – just NU. Att vi tar ansvar för vad vi känner – men inte lägger skulden på andra! Ingenting att ångra – allt skulle vara så – just då. Alla har på ett själsligt plan bestämt vilka prövningar som skulle gås igenom – för att sedan ta oss ur detta begränsande livsmönster och bli fria medvetna skapare. Alla våra relationer har spelat ut vad vi skulle uppleva och har varit speglar av vårt inre liv.

Tid att inse vår egen skapade verklighet. tid att dra bort fokuset från vad andra gör och de groteska surrealistiska skeendena i Världen. Inte blunda för dom, men vi måste stanna upp, vara tysta, stilla och lyssna på vad vi känner! Och inte hålla på och slåss mot företeelser, vilket blir en flykt från lyssnande på vad vi verkligen känner och en flykt från det egna Ansvaret av vad vi är medskapare till!

Det vi t ex ser som ”misslyckanden” sker när vi inte är i samklang med vår  kärlek till oss själva, och då sker olika stopp för att få oss närmare vår kärna, vår äkta innersta vilja och kärlek till oss själva. Det finns ingen omvärld som stoppar oss – bara vår egen Ande som vill leda till en kärleksfullare och lättsammare väg. Vägen utan ansträngning. Att kämpa emot eller se sig som offer, bevarar känslan av misslyckande och hindrar oss att hitta den kärleksfulla  ”go with the flow”-vägen. Motstånd hindrar all sorts verklig framgång – motstånd göder och bevarar det vi vill bli fria från.

Vi måste göda det vi VILL ha om vi vill ”lyckas”.

Om miljoner människor ännu tror t ex att ”eliten” har makten över ”folket”, så måste detta visa sig i en massa händelser och hotfulla uttalanden osv, Det måste pågå så länge detta energimönster ännu verkar ibland rädda slavar. Men för alla som befriat sig från rädslan och ilskan och insett sin egen medskapelse av det – blir detta bara till en illusion – en teater. Och påverkar inte den personliga vägen och livet. Ju fler som tar ansvar för sitt medskapande – desto färre blir de synliga ”bevisen på makt”.

Som jag sagt tidigare, så är det våra drömmar – både de goda och våra mardrömmar som manifesteras i det yttre. Kollektivet har gemensamma mardrömmar – då det i det kollektiva programmet – det som vi lärt in, blivit itutade, lärts in av föräldrar och samhälle – blir till alla större hot och händelser.

Allt för att de skall lösas upp och helas – genom insikten om att vi gemensamt skapat detta, genom våra tankemönster.

Och vi kommer aldrig att nå någon platå där vi kan stanna fullt ut – livet består av ständig utveckling. Och livet kommer att bestå av ständiga kontraster, som gör att vi fortsätter att vilja skapa nytt. Genom att vi ser vad vi vill ha eller inte ha – göra eller inte göra – gör att vi ständigt expanderar och undersöker Livet.

Det viktigaste är att vi är i kontakt med vårt eget flöde – vår kärna och inre vilja – vad vi sedan gör i det flödet, har mindre betydelse.

Såsom i det inre – så ock i det yttre.

”The Liberating Embrace of Uncertainty” är också en viktig och befriande insikt. (Den satt i min ”inklistring”, så jag förstår att den ville vara med.

***Besök gärna min nya blogg Gunilla Solaras Foto oh Tankar – länken till höger

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s